login

uw bestellingen     contact     over ons  

Veilig betalen middels PSD2

Geschreven door Harm Kiewit. Gepost in EnergieAnders

Bij EnergieAnders kunt u goederen en diensten bestellen en betalen via onze website (webwinkel). Ook kunt u grotere bestellingen, projecten en complexe diensten bij ons aanvragen en laten uitwerken. Kleinere bestellingen die u direct via onze webwinkel regelt, betaalt u direct via onze website. Deze betalingen worden afgehandeld door Mollie. Mollie is een betalingsdienstverlener (PSP of Payment Service Provider) die ervoor zorgt dat uw betaling op een veilige manier wordt afgehandeld. Het betalingsplatform van Mollie voldoet dan ook geheel aan de nieuwste Europese richtlijn voor betaaldiensten: PSD2.

Wat is PSD2?

De Revised Payment Services Directive (PSD2PSD2) van de Europese Unie heeft als doel om sneller, handiger en veiliger betalingsverkeer mogelijk te maken binnen de Europese Economische Ruimte (EER). PSD2 is op 13 januari 2018 in werking getreden. Een van de belangrijkste bepalingen van PSD2PSD2 is ‘strong customer authentication’ (SCA). Deze "sterke klantidentificatie" houdt in dat met twee onafhankelijke factoren wordt gewerkt om iemand bij een betaling te identificeren. Deze twee-factor-authenticatie (2FA) is verplicht voor alle online betalingen binnen de EER. Er moeten altijd twee factoren uit de volgende drie worden gebruikt bij een online betaling: iets dat je hebt, weet of bent.
Iets dat je hebt, is bijvoorbeeld een pasje of een telefoon.
Iets dat je weet, is bijvoorbeeld een wachtwoord of pin.
Iets dat je bent, is bijvoorbeeld een vingerafdruk.
Je kunt dus betalen met behulp van een pincode en een verificatiecode die je via je telefoon hebt ontvangen, of met een wachtwoord en gescande vingerafdruk..

Om alle partijen tijd te geven deze nieuwe richtlijn in te voeren, is een overgangsperiode tot 31 december 2020 afgesproken.
Vanaf 31 december 2020 is in Europa de Herziene Richtlijn voor Betaaldiensten - PSD2 - verplicht.
Betalingen via de webwinkel van EnergieAnders voldoen volledig aan PSD2.

Online betalen

De online betalingen van EnergieAnders.nl worden via het betalingsplatform van MollieMollie afgehandeld.
Mollie zorgt er dan ook voor dat de communicatie tussen onze webwinkel en uw bank veilig en correct wordt uitgevoerd.
Het betalingsplatform van Mollie voldoet volledig aan PSD2PSD2.

Betalen middels een offerte en factuur

Bij grotere bestellingen, projecten en diensten ontvangt u van ons een offerte. Na akkoord leveren wij u de overeengekomen producten en/of diensten en ontvangt u van ons een factuur. Deze factuur kunt u voldoen met een bankoverschrijving of via een betaal-link. Bij een bankoverschrijving zorgt uw bank voor de veilige afhandeling van uw betaling. Als wij u een betaallink sturen, kunt u de betaling via het platform van Mollie uitvoeren.

Heeft u vragen over betalen aan of uw betaling aan EnergieAnders?

U kunt ons bellen (085 877 1822) of een bericht sturenbericht sturen.

Postcoderoos gestart in Hendrik-Ido-Ambacht

Geschreven door Harm Kiewit. Gepost in EnergieAnders

Op het dak van het gemeentehuis van Hendrik-Ido-Ambacht is op 21 juni 2017 een postcoderooscoöperatie van start gegaan: Zon op Hendrik-Ido-Ambacht. EnergieAnders heeft dit systeem ontworpen en gerealiseerd. De zonnestroominstallatie is verdeeld over drie achthoekige grinddaken op 3, 6 en 9 meter hoogte. Er staat een opgesteld vermogen van 66.780 Wattpiek.

De eerste Postcoderoos van Zeeland!

Geschreven door Harm Kiewit. Gepost in EnergieAnders

Op het dak van de firma Hydrauvision in Schoondijke is de allereerste postcoderooscoöperatie van de provincie Zeeland van start gegaan: Zonne Energie Coöperatie Sluis-Schoondijke. EnergieAnders heeft dit systeem ontworpen en gerealiseerd voor de initiatiefnemers van "Duurzaam Groede". Er staat een opgesteld vermogen van 75.000 Wattpiek dat sinds 23 januari 2017 in bedrijf is genomen.

Postcoderoos gestart in Breskens

Geschreven door Harm Kiewit. Gepost in EnergieAnders

Op het dak van de nieuwe vrieshal van de firma Transport Vooruit in Breskens is een postcoderooscoöperatie van start gegaan: Zonne Energie Coöperatie Sluis-Breskens. EnergieAnders heeft dit systeem ontworpen en gerealiseerd. Zo dicht bij zee op een hoog onbeschut dak hadden we niet alleen een mooi uitzicht op de Westerschelde, maar moesten we speciaal rekening houden met de windbelasting van de installatie. Er staat een opgesteld vermogen van 75.000 Wattpiek dat sinds 7 december in bedrijf is genomen.

Twee Postcoderozen gestart in Oostburg en Retranchement

Geschreven door Harm Kiewit. Gepost in EnergieAnders

Op het dak van de firma Belderok in Oostburg zijn twee postcoderooscoöperaties van start gegaan: Zonne Energie Coöperatie Sluis-Oostburg en Zonne Energie Coöperatie Sluis-Retranchement. EnergieAnders heeft beide systemen ontworpen en gerealiseerd. In totaal staat er een opgesteld vermogen van 150.000 Wattpiek dat sinds 25 augustus 2017 in bedrijf is.

Voor ZEC Sluis-RetranchementRetranchement (postcodes 4501, 4505, 4506, 4524, 4525, 4527) zijn nog enkele certificaten beschikbaar.
Woont u in een van deze postcodegebieden of kent u iemand die hier woont? Bewoners van deze postcodegbieden kunnen nog deelnemen en direct van deze zonnestroom gebruik gaan maken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zonnekeurofferte Aanvragen

Geschreven door Harm Kiewit. Gepost in EnergieAnders

Offerte Aanvragen bij een Zonnekeur Installateur

Bij EnergieAnders bent u aan het goede adres als duurzaamheid op de lange termijn voor u belangrijk is.
Wij hebben van begin af aan onze focus gelegd op kwaliteit van onze producten en dienstverlening en zijn als een van de eerste bedrijven in Nederland gecertificeerd Zonnekeur Installateur.

Zonnekeurofferte

Geschreven door Harm Kiewit. Gepost in EnergieAnders

Offerte Aanvragen bij een Zonnekeur Installateur?

Bij EnergieAnders bent u aan het goede adres als duurzaamheid op de lange termijn voor u belangrijk is.
Wij ontzorgen u volledig en hebben van begin af aan onze focus gelegd op kwaliteit van onze producten en dienstverlening en zijn als een van de eerste bedrijven in Nederland gecertificeerd Zonnekeur Installateur!   Offerte aanvragen bij EnergieAnders

Wat is een Zonnekeur Installateur?

Postcoderoos

Geschreven door Harm Kiewit. Gepost in EnergieAnders

Samen energie produceren in een Zonne-Energie-Coöperatie ofwel Postcoderoos?
Postcoderoos is de korte benaming voor een samenwerkingsverband van particulieren en/of bedrijven die gezamenlijk energie willen opwekken met zonnepanelen. Zo'n collectief of coöperatie investeert in een zonnestroominstallatie en de deelnemers gaan naar rato van ieders aandeel in de investering meedelen in de opbrengst van de zonnestroominstallatie. De eerste Postcoderoos van Zeeland is door EnergieAnders opgeleverd!

Voor wie is de Postcoderoos bedoeld?

Energiecoöperaties van kleinverbruikers die hernieuwbare energie opwekken zijn de doelgroep van de Postcoderoos-regeling. Vanaf 1 januari 2014 mogen energiecoöperaties gebruik maken van een verlaagd energietarief (zie paragraaf hierboven: wat verdienen we door samen te investeren?). Dit verlaagde tarief geldt voor de energiebelasting. Helaas was de regeling niet rendabel te krijgen. Gelukkig heeft de Nederlandse overheid de regeling per 1 januari 2016 aangepast. Nu is de regeling wel rendabel voor kleinverbruikers.
EnergieAnders heeft samen met een aantal partners een aanpak bedacht en uitgevoerd (zie: eerste Zonne-Energie-Coöperatie in Zeeland) die snel kan worden geïmplementeerd. Een coöperatie kan binnen enkele maanden van concept tot werkend energiebedrijf worden gerealiseerd.
Wilt u meer weten? We bespreken het graag met u. Of kom naar een van onze informatie-bijeenkomsten.

Hoe u kwaliteit van zonnepanelen kunt beoordelen - soorten zonnecellen

Geschreven door Harm Kiewit. Gepost in EnergieAnders

De keuze van een goed systeem en betrouwbare installateur is moeilijk. De meeste mensen kunnen offertes hoofdzakelijk op prijs beoordelen. Er zijn echter meer criteria die van belang zijn bij zonnepanelen, net als bij auto's. Een Prius of Ampera is immers goedkoper dan een Tesla of Fisker. Het prijsverschil tussen (elektrische) auto's wordt door de meeste mensen wel begrepen en het merk en type auto wordt meestal bewust gekozen. Prijs, kwaliteit en design gaan hand in hand. Zo ook bij zonnepanelen. EnergieAnders legt u in een serie artikelen uit waar u op moet letten bij de keuze van zonnepanelen. Hiermee kunt u voortaan het paneelaanbod van een installateur beoordelen. Gaat u eens kijken bij projecten die eerder (bij u in de buurt) zijn gerealiseerd en bepaal dan wat u wel en niet accepteert. Vandaag: soorten zonnecellen PolykristallijneZonnecell3Busbars

Kwaliteit is een van de redenen dat het Zonnekeur InstallateurZonnekeur Installateur certificaat een belangrijk besliscriterium zou moeten zijn voor iedereen die zonnepanelen overweegt. Bij een Zonnekeur Installateur, zoals EnergieAnders weet je dat de mensen de juiste opleiding en diploma's hebben en dat kwaliteit hoog in het vaandel staat.

7 invloedsfactoren op de opbrengst van zonnepanelen

Geschreven door Harm Kiewit. Gepost in Zonnepanelen

"Wat levert een zonnepaneel op?"

Deze vraag krijgen we regelmatig. Het is voor veel mensen niet duidelijk wat een zonnepaneel van een bepaald opgegeven vermogen aan energie oplevert. Het lijkt een eenvoudige vraag.
De vraag is echter niet zomaar te beantwoorden. Er zijn veel verschillende factoren die de opbrengst van een zonnestroominstallatie bepalen. De belangrijkste 7 factoren die de opbrengst van uw zonnepanelen bepalen, heb ik voor u op een rijtje gezet.

  1. Richting
  2. Hoek
  3. Locatie
  4. Zonnecel
  5. Temperatuur
  6. Componenten
  7. Productie

        

 Windroos-EnergieAnders 250px
EnergieAnders Sinds 2009 EnergieAnders - zonnepanelen - zonneboilers - warmtepompen - accusystemen - laadpalen - energieadvies Zonnekeur Installateur      
EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen   EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen    Sunpower Authorized Partner   IBC Solar    
  EnergieAnders levert SMA omvormers en monitoring     EnergieAnders levert Solaredge omvormers en optimizers  
viessmann beeldmerk ClimaLevel verwarming powered by EnergieAnders

EnergieAnders B.V.  -  Tilburg - 's-Hertogenbosch - Oostkapelle - Papendrecht  -  KvK: 57943141  -  tel. 085 877 1822  -  info@energieanders.nl