login

uw bestellingen     contact     over ons  

BIPV - Wat is het en waarom is dit de toekomst?

Geschreven door Harm Kiewit. Gepost in Zonnepanelen

ZonnepanelenVolledigDakvervangend

  BIPV is een afkorting van het Engelse: Building Integrated Photo Voltaics. Ofwel: zonnepanelen in het dak, in plaats van dakbedekking gemonteerd. Dit is veel fraaier dan zonnepanelen die zwevend boven de dakbedekking van dakpannen, bitumen, golfplaten of nog iets anders zijn gemonteerd.
Er zijn vele oplossingen voor in-dak plaatsing van zonnepanelen verkrijgbaar. Heel mooi, maar tot voor kort eigenlijk onbetaalbaar.
EnergieAnders heeft verschillende fraaie oplossingen die ook nog eens heel betaalbaar zijn!
EnergieAnders, uw Zonnekeur Installateur met MOOI als prioriteit, heeft verschillende oplossingen voor in-dak en zelfs dakvervanging die zeer betaalbaar zijn. Bij een reeds geplande dakrenovatie of bij nieuwbouw zijn onze oplossingen meestal goedkoper dan eerst een conventioneel dak plaatsen en daarna zonnepanelen erop monteren. Daarbij gebruiken wij materialen die de levensduur van conventionele dakbedekking naar de kroon steken! BIPV is mooi en mooie, fraaie daken met zonnepanelen zijn de toekomst die nu al bij EnergieAnders beschikbaar is!
Natuurlijk leveren wij ook passende kwaliteits-zonnepanelen van diverse vormen, maten en kleuren. Zelfs zwarte driehoeken en rode of groene rechthoekige zonnepanelen zijn leverbaar.
Kwaliteit, betrouwbaarheid en mooie, architectonisch verantwoord geplaatste zonnepanelen zijn redenen redenen om alleen met een Zonnekeur InstallateurZonnekeur Installateur in zee te gaan. Dit certificaat zou hèt besliscriterium moeten zijn voor iedereen die zonnepanelen overweegt. Bij een Zonnekeur Installateur, zoals EnergieAnders weet je dat de mensen de juiste opleiding en diploma's hebben en dat kwaliteit hoog in het vaandel staat.   
ZonnepanelenVolledigDakvervangend-HetOorspronkelijkePannendak ZonnepanelenVolledigDakvervangend
   voor na  

Wilt u ook zo'n mooi zonnedak, zoals alleen EnergieAnders voor u kan realiseren?
Heeft u naar aanleiding van dit arikel vragen?

U kunt altijd schriftelijk of telefonisch contact met ons opnemen: 085 877 1822.

Tags: zonnepanelen Zonnekeur Installateur montagemateriaal BIVP in-dak dakvervangend

EnergieAnders Sinds 2009 EnergieAnders - zonnepanelen - zonneboilers - warmtepompen - accusystemen - laadpalen - energieadvies Zonnekeur Installateur      
EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen   EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen    Sunpower Authorized Partner   IBC Solar    
  EnergieAnders levert SMA omvormers en monitoring     EnergieAnders levert Solaredge omvormers en optimizers  
viessmann beeldmerk ClimaLevel verwarming powered by EnergieAnders

EnergieAnders B.V.  -  Tilburg - 's-Hertogenbosch - Oostkapelle - Papendrecht  -  KvK: 57943141  -  tel. 085 877 1822  -  info@energieanders.nl