login

uw bestellingen     contact     over ons  

Een goed initiatief in Tilburg!

Geschreven door Harm Kiewit. Gepost in Zonnepanelen

In Tilburg worden vele duurzame stadsinitiatieven gestart. Het promoten van zonne-energie wordt door ons bij EnergieAnders van harte toegejuicht! Om dit initiatief met nog meer kracht te promoten, hebben wij voor onze Tilburgse stadsgenoten natuurlijk ook een passend aanbod.

EnergieAndersZonnepanelenProjectreferenties Bij een gecertificeerd Zonnekeur Installateur, zoals EnergieAnders, bent u gegarandeerd aan het goede adres. Wij biedt panelen in vele soorten en maten aan en hebben zelfs driehoekge panelen in het assortiment. Wij werken merkonafhankelijk en bieden u: blauwe, zwarte, ja zelfs rode zonnepanelen van zowel Europese als Aziatische makelij. Wij selecteren onze producten scherp op prijs/kwaliteit verhouding en bieden voor eenieder wat wils.
Voor wat betreft de elektronica gaat onze voorkeur uit naar Europese en Amerikaanse kwaliteit. De omvormers van het Duitse Steca bijvoorbeeld, hebben een bijzonder hoog rendement, zijn scherp geprijsd en geven u dus ook een goed financieel rendement. Daarnaast bieden we ook omvormers van Delta, Fronius, Kostal, en SMA. Ook kunnen Chinese omvormers worden geleverd. Erg goedkoop, maar van jonge bedrijven die nog niet hebben kunnen aantonen dat hun producten de gewenste levensduur gaan halen. Europese bedrijven hebben daarentegen al decennia ervaring met dit soort elektronica.
De door ons aangeboden micro-omvormers van Enecsys, een Brits/Amerikaans bedrijf, hebben niet alleen 20 jaar garantie. Ze bieden ook bij wisselende schaduw op een dak een zeer goede oplossing.
En indien nodig kunnen we ook een hybride oplossing van optimizers per paneel en een stringomvormer van bijvoorbeeld SolarEdge leveren.
Per project bepalen we samen met u wat de meest optimale en esthetisch verantwoorde oplossing is. U wilt natuurlijk ook trots kunnen zijn op het uitzien van uw dak!
Met onze zeer ervaren BTW-jurist kunnen we voor u een volledige BTW-teruggave regelen. Dit is sinds een recente uitspraak van het Europese hof mogelijk voor particulieren en is inmiddels ook door onze regering en belastingautoriteiten bevestigd. U wordt hierin, tegen een kleine eenmalige vergoeding, door ons volledig ontzorgd.

Heeft u interesse in een gesprek, inlichtingen of een aanbieding op maat?
Heeft u na 20 juni zonnepanelen gekocht en wilt u uw betaalde BTW terugkrijgen?
Wilt u verschillende zonnepanelen, omvormers en monatgematerialen bekijken, aanraken en beoordelen? U bent welkom in ons bedrijfspand in de Quirijnstok te Tilburg.

Bel ons dan op telefoonnummer 013 544 4495 of 013 203 2022.
U kunt ons natuurlijk ook een berichtje sturen en dan nemen wij contact met u op!

Tags: zonnepanelen Zonnekeur Installateur Tilburg contact

EnergieAnders Sinds 2009 EnergieAnders - zonnepanelen - zonneboilers - warmtepompen - accusystemen - laadpalen - energieadvies Zonnekeur Installateur      
EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen   EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen    Sunpower Authorized Partner   IBC Solar    
  EnergieAnders levert SMA omvormers en monitoring     EnergieAnders levert Solaredge omvormers en optimizers  
viessmann beeldmerk ClimaLevel verwarming powered by EnergieAnders

EnergieAnders B.V.  -  Tilburg - 's-Hertogenbosch - Oostkapelle - Papendrecht  -  KvK: 57943141  -  tel. 085 877 1822  -  info@energieanders.nl