Particulier

Geschreven door Ron de Waard. Gepost in Energieberichten

Particulier

 

 

 

 

 

Ook voor U als particulier geld dat U natuurlijk waar voor uw geld wilt hebben. Sterker nog, U kunt met zonnepanelen zelfs uw maandlasten drukken, zie hier voor een rekenvoorbeeld.

Ook al is zelf monteren goed mogelijk, vaak komt er bij een juiste installatie meer bij kijken dan U denkt. Een goed begin is een goed ontwerp. Wij maken op basis van uw aanwijzigen een degelijk ontwerp dat rekening houdt met uw eigen verbruik, de mogelijkheden van uw dak, schaduwwerking en maximale opbrengst onder de gegeven omstandigheden.

Natuurlijk wilt U ook weten hoe een zonnepanelen systeem de uitstraling van uw huis gaat bepalen. We hebben zeer fraaie oplossingen voor de vele soorten daken in Nederland. Onze standaard montage voor de schuine daken is een typisch Nederlands produkt dat goed aansluit op bijna alle daken in Nederland, genaamd clickfit. Hoe panelen op uw dak gemonteerd worden ziet U hieronder:

Pannendak Bitumendak

Het schuindak-systeem is opgebouwd uit dakhaken en montagerails en de benodigde montagematerialen om de panelen op de rail te bevestigen. De zeer snelle montage leid tot kosten besparing en bied de mogelijkheid tot veiliger werken.

In plaats van dakhaken worden er nu montagebeugels geleverd, die voorzien zijn van dezelfde klikverbinding als de dakhaak. De montagebeugels worden voorzien van Tixophalte bitumenkit, zodat er een waterdichte aansluiting op de dakbedekking wordt gecreƫerd.

Lei daken Gevels

Het schuindak-systeem voor leien is opgebouwd uit speciale lei dakhaken, standaard montagerails en de benodigde montagematerialen om de panelen op de rail te bevestigen.

Hier wordt gebruik gemaakt van dezelfde materialen als bij bitumen daken. De panelen kunnen evenwijdig aan de muur bevestigd worden.

 
Tags: zonnepanelen zonne-energie maandlasten