login

uw bestellingen     contact     over ons  

EnergieAnders biedt een scala aan produkten en diensten waarmee u op een zo economische wijze invulling kunt geven aan een duurzamere omgeving, zowel voor uzelf als voor uw naasten. Tegenwoordig behoort het zelf produceren van duurzame energie tot de mogelijkheden: zonnestroom met behulp van kleinschalige systemen, via coöperatieve samenwerkingsverbanden en met grote bedrijfsinstallaties. EnergieAnders levert, ontwerpt en bouwt zonnestroominstallaties in alle soorten en maten: van 1 zonnepaneel tot systemen van duizenden zonnepanelen.
Sommige producten leveren wij via deze webwinkel. U kunt veilig bestellen en betalen (we voldoen aan de PSD2 richtlijn voor betaaldienstenPSD2 richtlijn voor betaaldiensten).
Voor grotere bestellingen, projecten en diensten kunt u een offerte aanvragen. We nemen in de regel binnen een werkdag contact met u op.

SunPower zonnepanelen zijn de best presterende in de wereld met de mooiste uitstraling. Panelen van SunPower zitten ruim boven de 20% qua efficiency en hebben een gegarandeerde degradatie van slechts 0,25% per jaar.

Hierdoor leveren SunPower panelen tot wel 44% meer vermogen per dakoppervlak en 75% meer energie over 25 jaar op. 

Hierdoor is een investering in SunPower zonnepanelen nóg interessanter dan een keuze voor standaard zonnepanelen. In de afgelopen 6 jaar zijn er minder dan 0,3% gevallen geweest van een probleem met een SunPower paneel. Door de hoge betrouwbaarheid en bewezen kwaliteit geeft SunPower 25 jaar productgarantie op haar panelen, inclusief eventuele arbeids- en transportkosten.

Sunpower

levertijd 1~2 weken

Sunpower E20-327

327 Wp mono zonnepaneel van Sunpower

Sunpower X21-335 full black

335 Wp geheel zwart monokristallijn zonnepaneel van Sunpower

levertijd 1 week

Sunpower X21-345

345 Wp monokristallijn zonnepaneel van Sunpower

levertijd 1 week

Sunpower X22-360

360 Wp monokristallijn zonnepaneel van Sunpower

levertijd 1 week

Sunpower X22-370

370 Wp monokristallijn zonnepaneel van Sunpower: de ...

levertijd 1 week

Sunpower X21-350 full black

350 Wp geheel zwart monokristallijn zonnepaneel van Sunpower

EnergieAnders Sinds 2009 EnergieAnders - zonnepanelen - zonneboilers - warmtepompen - accusystemen - laadpalen - energieadvies Zonnekeur Installateur      
EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen   EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen    Sunpower Authorized Partner   IBC Solar    
  EnergieAnders levert SMA omvormers en monitoring     EnergieAnders levert Solaredge omvormers en optimizers  
viessmann beeldmerk ClimaLevel verwarming powered by EnergieAnders

EnergieAnders B.V.  -  Tilburg - 's-Hertogenbosch - Oostkapelle - Papendrecht  -  KvK: 57943141  -  tel. 085 877 1822  -  info@energieanders.nl