login

uw bestellingen     contact     over ons  

EnergieAnders biedt een scala aan produkten en diensten waarmee u op een zo economische wijze invulling kunt geven aan een duurzamere omgeving, zowel voor uzelf als voor uw naasten. Tegenwoordig behoort het zelf produceren van duurzame energie tot de mogelijkheden: zonnestroom met behulp van kleinschalige systemen, via coöperatieve samenwerkingsverbanden en met grote bedrijfsinstallaties. EnergieAnders levert, ontwerpt en bouwt zonnestroominstallaties in alle soorten en maten: van 1 zonnepaneel tot systemen van duizenden zonnepanelen.
Sommige producten leveren wij via deze webwinkel. U kunt veilig bestellen en betalen (we voldoen aan de PSD2 richtlijn voor betaaldienstenPSD2 richtlijn voor betaaldiensten).
Voor grotere bestellingen, projecten en diensten kunt u een offerte aanvragen. We nemen in de regel binnen een werkdag contact met u op.

Het Duitse kostal_logo is een hoog technologisch bedrijf actief in de autoindustrie, productie van contactsystemen, gesofisticeerde testmachines en actief in de Solar wereld. Hun filosofie “intelligent verbinden“ baseert zich op een enorme ervaring in de industrie waar absolute kwaliteit hoog in het vaandel staat. Kwaliteit geeft zekerheid, made in Germany, in dienst van de klant.

Generating energy the smart way

Kostal biedt een breed gamma 3-fasige trafoloze omvormers (al vanaf 5,5 kW) aan met hoog rendement en bijkomende twee kleinere, 1-fasige omvormers met een groot spanningsbereik en 2 MPP trackers vanaf 3.6 kW. Alle omvormers zijn standaard uitgerust met een netwerk aansluiting en worden ontsloten via de gratis Kostal web-portalgratis Kostal web-portal.

Kostal, een zeer degelijke en kwaliteitsvolle omvormer die u een jarenlange probleemloze werking zal garanderen.

Resultaten 1 - 7 van 7

Kostal

2 weken

Kostal PIKO 3.0

PIKO 3.0 trafoloze 1-fase omvormer, 3200 Wp max, incl. ...

2 weken

Kostal PIKO 3.6

PIKO 3.6 trafoloze 1-fase omvormer, 3800 Wp max, 2 MPP ...

2 weken

Kostal PIKO 4.2

PIKO 4.2 trafoloze 3-fase omvormer, 4400 Wp max, 2 MPP ...

2 weken

Kostal PIKO 5.5

PIKO 5.5 trafoloze 3-fase omvormer, 5800 Wp max, 3 MPP ...

2 weken

Kostal PIKO 8.3

PIKO 8.3 trafoloze 3-fase omvormer, 8700 Wp max, 2 MPP ...

2 weken

Kostal PIKO 10.1

PIKO 10.1 trafoloze 3-fase omvormer, 11000 Wp max, 3 MPP ...

2 weken

Kostal PIKO 7.0

PIKO 7.0 trafoloze 3-fase omvormer, 7300 Wp max, 2 MPP ...

EnergieAnders Sinds 2009 EnergieAnders - zonnepanelen - zonneboilers - warmtepompen - accusystemen - laadpalen - energieadvies Zonnekeur Installateur      
EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen   EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen    Sunpower Authorized Partner   IBC Solar    
  EnergieAnders levert SMA omvormers en monitoring     EnergieAnders levert Solaredge omvormers en optimizers  
viessmann beeldmerk ClimaLevel verwarming powered by EnergieAnders

EnergieAnders B.V.  -  Tilburg - 's-Hertogenbosch - Oostkapelle - Papendrecht  -  KvK: 57943141  -  tel. 085 877 1822  -  info@energieanders.nl