login

uw bestellingen     contact     over ons  

EnergieAnders biedt een scala aan produkten en diensten waarmee u op een zo economische wijze invulling kunt geven aan een duurzamere omgeving, zowel voor uzelf als voor uw naasten. Tegenwoordig behoort het zelf produceren van duurzame energie tot de mogelijkheden: zonnestroom met behulp van kleinschalige systemen, via coöperatieve samenwerkingsverbanden en met grote bedrijfsinstallaties. EnergieAnders levert, ontwerpt en bouwt zonnestroominstallaties in alle soorten en maten: van 1 zonnepaneel tot systemen van duizenden zonnepanelen.
Sommige producten leveren wij via deze webwinkel. U kunt veilig bestellen en betalen (we voldoen aan de PSD2 richtlijn voor betaaldienstenPSD2 richtlijn voor betaaldiensten).
Voor grotere bestellingen, projecten en diensten kunt u een offerte aanvragen. We nemen in de regel binnen een werkdag contact met u op.

logo-sma ontwikkelt, produceert en verkoopt omvormers en besturingssystemen voor fotovoltaïsche toepassingen. Deze Duitse firma, gesticht in 1981, is de grootste producent van dergelijke systemen en is de enige verdeler die elk type omvormer voor eender welk paneel of vermogensklasse aanbiedt.

De omvormer is technologisch gezien de belangrijkste component in een zonne-energiesysteem: het verandert de
gegenereerde stroom uit de fotovoltaïsche cellen in wisselstroom die geschikt is voor het net. De omvormers van SMA worden gekenmerkt door een uitzonderlijk hoog rendement.

SMA Solar Technology AG beschikt over een hoofdkantoor in Kassel (Duitsland) en wordt vertegenwoordigd door een aantal dochterbedrijven in vier continenten in meer dan 12 landen. Deze bedrijvengroep biedt werk aan meer dan 3500 werknemers en werd alvast meermaals onderscheiden voor zijn uitmuntende prestaties als werkgever.

Al de door ons aangeboden SMA omvormers:

  • hebben beschermingsklasse IP65 (geschikt voor buitengebruik)
  • hebben sunclix stekkers (aansluiten zonder speciaal gereedschap)
  • zijn uitgerust met een DC-onderbreker (ESS)
  • hebben een garantie van minimum 5 jaar (uitbreidingen naar 10, 15, 20 of 25 jaar is mogelijk).
  • zijn beveiligd tegen: ompolen, kortsluiting, aardfouten
  • zijn geschikt voor monitoring middels een sunnybeam of webbox
Pagina 2 van 2
Resultaten 21 - 21 van 21

SMA

2-3d.gif

SMA STP 6.0-3AV-40

De SMA STP 6.0 is een compacte 3-fasen omvormer met 2 ...

Pagina 2 van 2
EnergieAnders Sinds 2009 EnergieAnders - zonnepanelen - zonneboilers - warmtepompen - accusystemen - laadpalen - energieadvies Zonnekeur Installateur      
EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen   EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen    Sunpower Authorized Partner   IBC Solar   Panasonic HIT
  EnergieAnders levert SMA omvormers en monitoring     EnergieAnders levert Solaredge omvormers en optimizers  
viessmann beeldmerk ClimaLevel verwarming powered by EnergieAnders

EnergieAnders B.V.  -  Tilburg - 's-Hertogenbosch - Oostkapelle - Papendrecht  -  KvK: 57943141  -  tel. 085 877 1822  -  info@energieanders.nl