login

uw bestellingen     contact     over ons  

  • In dak geïntegreerde Zonnepanelen, gehele Dak
  • In dak geïntegreerde Zonnepanelen
  • Advies en Renovatie van Zonnepanelen en Zonnestroominstallaties
  • Zonnepanelen op plat Dak
  • Zonnepanelen op schuin Dak
  • Zonnepanelen voor Bedrijven

Financiering

Geschreven door Ron de Waard. Gepost in Energieberichten

We willen U informeren over financiële instellingen die gespecialiseerd zijn in duurzame ontwikkelingen.

Particulier:

Als particulier kunt U gebruik maken van een groene lening die door een aantal financiële instanties wordt aangeboden. Een groene lening heeft naast een gunstig rentepercentage ook een interessante aftrek mogelijkheid in box 1. Voor details en voorwaarden hierover verwijzen wij graag naar de websites van de volgende instanties:

Greenloans_rectangle_01    

Zakelijk:

U kunt overwegen om uw systeem te leasen, hiervoor biedt Amstellease interessante opties.

 



Montage

Geschreven door Ron de Waard. Gepost in Energieberichten

Het montage systeem bepaalt mede de levensduur van het totale PV-systeem.

De IBC montage systemen bieden Duitse degelijkheid, echter deze zijn niet altijd geschikt voor de daken in Nederland. Daarom bieden wij ook het Nederlandse click-fit systeem aan, dat geschikt is voor elk type pannendak in Nederland en eenvoudig te monteren is.

 

 

Omvormers

Geschreven door Ron de Waard. Gepost in Energieberichten

EnergieAnders biedt omvormers aan van wereldfaam met een zeer goede reputatie en kwaliteit. Als basis kiezen wij voor SMA, marktleider met een goede reputatie op het gebied van support, maar ook Fronius, IBC(Danfoss) en Kostal zijn goede keuzes. Kostal biedt als enige 3-fase omvormers vanaf 4200 Watt.

Voor kleine systemen tot maximaal 600W bieden wij Mastervolt, een eenvoudig maar toch veelzijdig stopcontact omvormer.

 





Overheid

Geschreven door Ron de Waard. Gepost in Energieberichten

Het kabinet wil van Nederland een van de schoonste en zuinigste energielanden in Europa maken.

Hoe het dat wil doen, staat in het beleidsprogramma 'Schoon en Zuinig: Nieuwe energie voor het klimaat'. Daarin staan de ambities voor onder andere energiebesparing, duurzame energie en opslag van CO2.

Minister Cramer coördineert het Schoon en Zuinig. Daarbij zijn 7 ministeries betrokken. De bewindsvrouw wil een trendbreuk realiseren. "Dat is ambitieus," aldus Cramer, "maar met Schoon en Zuinig ga ik er van uit dat we de doelstellingen in 2020 gaan halen."

Schoon en Zuinig is onderdeel van het beleidsprogramma 2007 - 2011 (regering.nl) van het kabinet Balkenende IV. Het valt onder de pijler 'Duurzame leefomgeving' (regering.nl). Dit is een van de zes pijlers van het kabinetsbeleid. Met deze pijler werkt het kabinet aan concrete stappen naar een duurzame samenleving. Dit door verantwoord en spaarzaam om te gaan met energie en grondstoffen, energieverbruik te verminderen en energiebronnen in te zetten die duurzamer zijn.

Doelen

De doelen van Schoon en Zuinig zijn:

  • 30 procent minder uitstoot van broeikasgassen (CO2) vooral in 2020 vergeleken met 1990.
  • Het tempo van energiebesparing verdubbelen van 1 naar 2 procent per jaar.
  • Het aandeel duurzame energie van ons totale energiegebruik in 2020 verhogen van 2 procent naar 20 procent.

Dit zijn flinke ambities. Nederland wil internationaal het goede voorbeeld geven. Dat is nodig, want klimaatverandering is een wereldwijd probleem. Daarom wil het kabinet een ambitieuze wereldwijde klimaatafspraak maken waaraan alle belangrijke vervuilende landen meedoen. Om dit bereiken is het nodig dat landen laten zien dat ambitieus klimaatbeleid kan en moet. Lees meer in het werkprogramma Schoon en Zuinig (pdf, 3,2 MB) en de beoordeling van het werkprogramma 'Schoon en zuinig' door Energieonderzoek Centrum Nederland (ECN) en het Natuur en Milieu Planbureau (NMP).

En hoe kan een overheid, van gemeente tot de Den Haag, dit beter realiseren dan de weg te effenen voor iedere burger en het ondersteunen van vele lokale energie initiatieven. EnergieAnders heeft hier het cooperatie concept voor ontwikkeld dat voor iedereen, burgers, bedrijfsleven en overheden de benodigde investeringen op een soepele manier tot stand te laten komen. Neem contact met ons op als U meer over ons baanbrekend concept wilt weten.

 

Afgelopen decennium warmste ooit

Geschreven door Bron: ANP. Gepost in Energieberichten

WASHINGTON - Het afgelopen decennium was het warmste sinds de temperatuurmetingen in 1880 zijn begonnen. Dat heeft de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA donderdag bekendgemaakt. 2009 was het op een na warmste jaar. Het was slechts een fractie kouder dan het allerwarmste jaar: 2005. De NASA constateerde dat de temperatuur op aarde de afgelopen dertig jaar elke tien jaar met gemiddeld 0,2 graden Celsius steeg. Gemiddeld is de wereldbol 0,8 graden opgewarmd sinds de allereerste metingen.

Weerstations

De NASANASA heeft zijn conclusies onder meer gebaseerd op gegevens van duizenden weerstations wereldwijd en satellietmetingen van temperaturen van het oppervlaktewater van oceanen.

 

EnergieAnders Sinds 2009 EnergieAnders - zonnepanelen - zonneboilers - warmtepompen - accusystemen - laadpalen - energieadvies Zonnekeur Installateur      
EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen   EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen    Sunpower Authorized Partner   IBC Solar    
  EnergieAnders levert SMA omvormers en monitoring     EnergieAnders levert Solaredge omvormers en optimizers  
viessmann beeldmerk ClimaLevel verwarming powered by EnergieAnders

EnergieAnders B.V.  -  Tilburg - 's-Hertogenbosch - Oostkapelle - Papendrecht  -  KvK: 57943141  -  tel. 085 877 1822  -  info@energieanders.nl