login

uw bestellingen     contact     over ons  

Plugwise Home Basic

PDFPrintenE-mailadres
Startset met 1 Circle+, 8 Circles, de Stick en de Source.
Plugwise_Homebas_4e275696c857e.jpgPlugwise_Homebas_4e275696c857e.jpg
With shipment Ophalen - niet verzenden for € 0,00
Verkoopprijs: € 297,00
Verkoopprijs zonder BTW: € 297,00
Bedrag BTW
1 week
Beschrijving

Dring uw energieverbruik flink terug en gebruik de geavanceerde schakelmogelijkheden van het Plugwise Home Basic-pakket om uw leven te vergemakkelijken. Met het Home Basic-pakket krijgt u gedetailleerd inzicht in uw elektriciteitsverbruik en kunt u de grootste verspillers slim in- en uitschakelen.

Dring uw energieverbruik flink terug en verhoog tegelijkertijd uw leefcomfort, met het Plugwise Home Basic pakket. Het Home Basic Pakket bevat alle onderdelen om uw elektriciteitsverbruik onder controle te krijgen en energie te gaan besparen. Het is bij uitstek geschikt voor gebruik in een huishouden met meerdere verdiepingen. Het pakket bestaat uit een Circle+, 8 Circles, de Plugwise Stick en een licentie voor de Plugwise Source software.

Zet uw grootverbruikers automatisch uit

Zelf installeren is heel eenvoudig: zodra u de gewenste apparaten heeft ingeplugd en de Circles door de software worden herkend, kunt u meteen het actuele verbruik van alle apparaten bekijken. De software toont uw verbruiksgegevens in overzichtelijke grafieken. Zo spoort u de grootste verbruikers in uw huishouden op en bepaalt u wanneer deze uitgeschakeld kunnen worden.

Circles die zijn aangesloten op apparaten die bij nader inzien weinig energie verspillen, kunt u natuurlijk inzetten op andere apparaten. Het Plugwise-netwerk past zich automatisch aan dergelijke veranderingen aan.

Slimme software voor energiebesparing

Met de Source software bekijkt u het verbruiksprofiel van uw apparaten en stelt u Circles in. Laat Circles automatisch aan- en uitschakelen op de tijden die u opgeeft en bespaar zo een hoop energie waar u anders niets nuttigs voor terugkrijgt. Maak in Source een groep van meerdere apparaten (zoals de sfeerverlichting in uw kamer of de media-hoek) en schakel ze direct aan of uit met een draadloze schakelaar (apart verkrijgbaar). Zo ziet u nooit meer een elektriciteitsverbruiker over het hoofd.  

Een gemiddeld huishouden realiseert met het Home Basic-pakket een energiebesparing in de orde van 10 tot 30%. Na de installatie doet het Plugwise systeem volledig automatisch zijn werk.

U kunt het Home Basic-pakket later eenvoudig uitbreiden met extra onderdelen, zoals een van de Extension pakketten.

Eenheden in doos: 10
9 jaar EnergieAnders EnergieAnders - zonnepanelen - zonneboilers - warmtepompen - accusystemen - laadpalen - energieadvies Zonnekeur Installateur  BuyRely beeldmerk   KvINL beeldmerk klein
EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen   EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen    Sunpower Authorized Partner   IBC Solar Winaico Panasonic HIT
  EnergieAnders levert SMA omvormers en monitoring EnergieAnders levert Fronius omvormers en monitoring   EnergieAnders levert Solaredge omvormers en optimizers  
viessmann beeldmerk ClimaLevel verwarming powered by EnergieAnders

EnergieAnders B.V.  -  Tilburg - 's-Hertogenbosch - Oostkapelle - Papendrecht  -  KvK: 57943141  -  tel. 085 877 1822  -  info@energieanders.nl