login

uw bestellingen     contact     over ons  

Plugwise Scan

PDFPrintenE-mailadres
Licht- en bewegingsdetector
Plugwise_Scan_4e275e01ec51f.jpgPlugwise_Scan_4e275e01ec51f.jpg
With shipment Ophalen - niet verzenden for € 0,00
Verkoopprijs: € 107,00
Verkoopprijs zonder BTW: € 88,43
Bedrag BTW€ 18,57
1 week
Beschrijving

De Scan is een licht- en bewegingsdetector die binnen het Plugwise-netwerk wordt ingezet. Deze module schakelt verlichting en apparaten op het moment dat het nodig is. De Scan geeft deze informatie door aan de software en informeert u over de bezetting in een gebouw. Deze Scan onderscheidt zich door de ongeëvenaarde levensduur van de batterij, de settings van de sensoren (zoals gevoeligheid, daglichtschakeling, tijdsduur, etc.) en de mogelijkheden om de settings op afstand in de software te wijzigen.

Aan het einde van 2011 zal de Scan uitgebreid worden met de registratiefunctie, waarmee gegevens kunnen worden gemeten. Deze update zal geruisloos en zonder verdere installaties doorgevoerd worden.

De combinatie van de Scan en een Plugwise netwerk is de meest doeltreffende én meest eenvoudige manier om inzicht te krijgen in de bezetting van panden. Omdat de Scan aanwezigheid van mensen registreert en deze gegevens in Plugwise Source handig visueel wordt weergegeven, krijgt u zonder enige moeite een overzicht van hoeveel welke delen van uw gebouw gebruikt worden.

De volgende stap in energiebesparing

Plattegrond met bezettingsgraad

Welke delen van het pand worden efficiënt gebruikt? Floorplan ControlFloorplan Control laat u in een oogopslag zien wat de bezettingsgraad is van de ruimtes in een pand.

De Scan biedt de beste manier om energie te besparen, omdat deze gevoelig is voor licht én beweging. Als een ruimte in gebruik wordt genomen en er sprake is van onvoldoende lichtintensiteit, schakelt de Scan de verlichting in. Als iedereen de ruimte verlaten heeft, schakelt de Scan de verlichting weer uit. Hiermee heeft u dus de ideale manier om verlichting die is aangesloten met een Circle, Stealth of Stealth W te bedienen.

Eenvoudig in gebruik, snel geïnstalleerd

De Scan wordt gevoed door een batterij en is zeer snel geïnstalleerd: net als de andere componenten van het Plugwise-platform werkt deze draadloos. Softwarematig wordt ingesteld waar de Scan zich bevindt en welke apparaten en lichtpunten moeten worden ingeschakeld bij aanwezigheid. Daardoor is niet alleen installatie zeer eenvoudig, ook zijn aanpassingen snel gemaakt.

De Scan kan gebruikt worden in combinatie met de Switch en met schakelschema's die in Plugwise Source zijn ingesteld. In Source wordt ingesteld welke apparatuur en/of verlichting met de Scan worden geschakeld en hoe snel de Scan schakelt bij veranderende lichtomstandigheden.

De Scan communiceert direct met de dichtstbijzijnde modules in het Plugwise netwerk, maar routeert in tegenstelling tot een CircleCircle of StealthStealth, de signalen niet. De Scan is daardoor extreem energiezuinig. De Scan wordt van energie voorzien door een batterij en is naar keuze met een montageplaat (losneembaar/permanent) of met dubbelzijdig tape eenvoudig te monteren.

Parameter Waarde Eenheid Opmerking
Afmetingen 79,9 x 86,5 x 35 mm l x b x h
Voeding 3,6 V 1 x AA Li-ion
Gegarandeerde levensduur batterij 2 jaar Bij gebruik 3,6V Li-ion batterij
Golflengtebereik 3-14 µm  
Detectiehoek 170 graden  
Detectiebereik 0-6 m  
Frequentie 2,4 GHz Plugwise ZigBee Mesh, 128 bit AES encryptie
Eenheden in doos: 1
9 jaar EnergieAnders EnergieAnders - zonnepanelen - zonneboilers - warmtepompen - accusystemen - laadpalen - energieadvies Zonnekeur Installateur  BuyRely beeldmerk   KvINL beeldmerk klein
EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen   EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen    Sunpower Authorized Partner   IBC Solar Winaico Panasonic HIT
  EnergieAnders levert SMA omvormers en monitoring EnergieAnders levert Fronius omvormers en monitoring   EnergieAnders levert Solaredge omvormers en optimizers  
viessmann beeldmerk ClimaLevel verwarming powered by EnergieAnders

EnergieAnders B.V.  -  Tilburg - 's-Hertogenbosch - Oostkapelle - Papendrecht  -  KvK: 57943141  -  tel. 085 877 1822  -  info@energieanders.nl