login

uw bestellingen     contact     over ons  

EnergieAnders biedt een scala aan produkten waarmee U op een zo economische wijze invulling kunt geven aan een duurzamere omgeving, zowel voor U zelf als voor uw naasten. Tegenwoordig behoort het zelf produceren van energie tot de mogelijkheden, van kleinschalige stopcontact-systemen tot co-operatieve samenwerkingsverbanden. Ook op individuele basis loont het vaak de moeite om niet alleen naar het zelf produceren te kijken, maar ook naar het besparen van energie. Immers, alle energie die niet verbruikt wordt, hoeft ook niet opgewekt te worden.

Wij leveren uitsluitend LED-lampen van de beste kwaliteit, wij garanderen sfeervol licht, hoge lichtopbrengst en lange levensduur.

Wij zijn niet de goedkoopste, maar wel de beste. Al onze LED-lampen zijn ontworpen om uw bestaande lampen 1 op 1 te kunnen vervangen. Meestal dimbaar, gloeilamp of halogeen spot, PL lamp, Spaarlamp of TL buis.

In veel LED lampen passen wij de wereldberoemde CREE LED’s toe met de warmste lichtkleur (2700K) die er is en dat van de hoogste kwaliteitsklasse. De Amerikaanse LED fabrikant CREE is al meer dan 10 jaar marktleider in kwaliteits LED’s. Producenten als Philips en Osram kunnen tot op de dag van vandaag nog niet tippen aan de lichtopbrengst en lichtkwaliteit die de CREE LED’s geven.

Maar let op, de ene CREE serie is namelijk de andere niet. Ook CREE heeft goedkope LED’s die nauwelijks te onderscheidenzijn van de duurdere, althans de eerste paar honderd uur. Na verloop van tijd zal het licht echter verkleuren. Dit is bij de duurdere series CREE LED’s niet aan de orde. Wij gebruiken nu al vier jaar de A-klasse extra warme 2700 kelvin CREE LED’s en kunnen u uit ervaring zeggen dat dit de meest betrouwbare LED’s ter wereld zijn. Zelfs na tienduizenden branduren is het licht nog heerlijk warm en gezellig en is de lichtopbrengst nog gelijk.

 

De lichtkleur van deze LED lamp is 2700 kelvin, dit is gelijk aan het oude vertrouwde halogeenlicht. Als u uw lampen vervangt door deze LED lampen, dan zult u geen enkel verschil merken in licht. Wel zult u veel geld besparen, omdat het energieverbruik 80% lager ligt dan bij de oude vertrouwde halogeenlamp.

 

Een ander voordeel is de lange levensduur. LED lampen gaan gemiddeld 50 keer langer mee dan halogeenspots en gloeilampen. Dit scheelt niet alleen heel veel werk maar ook heel veel geld, want wij hoeven u niet meer uit te leggen dat een halogeenspot geen goedkoop lampje is. LED verlichting verdient zichzelf in de meeste gevallen binnen 2 jaar terug en zal uiteindelijk geld opleveren.

 

Dimbaar

Deze LED lampen zijn dimbaar met normale dimmers. Worden uw huidige lampen gedimd met een dimmer, dan kun u deze dus zonder problemen vervangen door deze dimbare LED lampen. Uiteraard kunnen deze LED lampen ook gebruikt worden met een normale schakelaar.

LED-verlichting

8 jaar EnergieAnders klein EnergieAnders - zonnepanelen - zonneboilers - warmtepompen - accusystemen - laadpalen - energieadvies Zonnekeur Installateur  BuyRely beeldmerk   KvINL beeldmerk klein
EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen   EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen    Sunpower Authorized Partner   IBC Solar Winaico Avancis beeldmerk klein
  EnergieAnders levert SMA omvormers en monitoring EnergieAnders levert Fronius omvormers en monitoring EnergieAnders levert Stecagrid omvormers EnergieAnders levert Solaredge omvormers en optimizers  
viessmann beeldmerk ClimaLevel verwarming powered by EnergieAnders

EnergieAnders B.V.  -  Tilburg - 's-Hertogenbosch - Oostkapelle - Papendrecht  -  KvK: 57943141  -  tel. 085 877 1822  -  aanvraag@energieanders.nl