uw bestellingen     contact     over ons  


warmtepomp tapwater centrale verwarming lucht/waterViessmann Vitocal 200-S met 10kW warmtevermogen of meer
warmtepomp tapwater centrale verwarming lucht/waterViessmann Vitocal 200-S met 10kW warmtevermogen of meer

Vitocal 200-S

Fabrikant:Viessmann
Availability:out of stock 0 item(s)
Product Code:VC-WP-VITOC200S

Product Dimensions and Weight

Lengte artikel: 680.0000MM
Artikelbreedte: 600.0000MM
Hoogte artikel: 1829.0000MM

3-4 weken

Beschrijving

De Vitocal 200-S is een lucht-water warmtepomp die leverbaar is met verschillende compressoren en buitenunits. Hierdoor kan het verwarmingsvermogen precies naar gelang de behoefte worden gekozen tussen 2,3 en 12 kW warmtevermogen (A2/W35). Hierbij is een COP van 3,6 tot 4,1 haalbaar. Bij A-7/W35 is een COP van 2,7 tot 3,2 haalbaar. Met andere woorden: het energetisch rendement van de warmtepompen is bij een temperatuur van -7 graden Celcius nog steeds goed genoeg om verwarmen met aardgas te kunnen verslaan op prijs.
EnergieAnders levert deze warmtepompen altijd inclusief verwarmingselement, dat bij kan springen als het langere tijd extreem koud is.

COP grafiek Viessmann

Verder kan naar behoefte gekozen worden uit boilers voor warm tapwater van 300, 400 en 500 liter.
De omvang van de boiler is mede afhankelijk van het warm-tapwaterverbruik bij (vooral) douchen en baden. Met een grotere boiler kunnen meer mensen direct achter elkaar douchen/baden zonder dat het water op raakt.
EnergieAnders levert deze boilervaten altijd met een zwerfstroomanode (in plaats van magnesiumanode). Een magnesiumanode moet elke paar jaar worden vervangen, terwijl een zwerfstroomanode onderhoudsarm is.

Welk type en vermogen warmtepomp voor u de juiste is, bepalen we samen met u.

Neem gerust contact met ons op als u geïnteresseerd bent in een warmtepomp ter vervanging van uw gas-cv.Neem gerust contact met ons op als u geïnteresseerd bent in een warmtepomp ter vervanging van uw gas-cv.

Componenten van een Vitocal200S LuchtWaterWarmtepomp

De Viessmann warmtepomp Vitocal 200-S wordt onder andere geleverd met de split unit type AWB-E-AC201.Dxx. Hierbij staat xx voor het geleverde warmtevermogen bij -7 graden Celcius en 35 graden watertemperatuur. Voor deze installatie is een 3-fase 400 Volt hoofdaansluiting vereist. Afhankelijk van de specifieke toepassing en eisen van het gebouw waar de warmtepomp wordt geplaatst, wordt naast verwarmen ook het koelen van het gebouw via de vloerverwarmingsleidingen voorzien. De inbedrijfstelling van de buitenunit (warmtewisselaar) laten wij doorgaans door Viessmann uitvoeren. Ook het inbedrijfstellen van de warmtepomp wordt samen met medewerkers van Viessmann uitgevoerd.

De precieze leveromvang van uw warmtepomp is in detail beschreven in de door u te ontvangen offerte / orderbevestiging.

EnergieAnders biedt jaarlijks onderhoud van de installatie door middel van een servicecontract.

Subsidie op warmtepompen

De Vitocal lucht/water warmtepompen staan op de subsidielijst 2018 van RVO.

Afhankelijk van het type krijgt u rond de 2000 euro subsidie.

Terug naar: Verwarming
EnergieAnders Sinds 2009 EnergieAnders - zonnepanelen - zonneboilers - warmtepompen - accusystemen - laadpalen - energieadvies Zonnekeur Installateur      
EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen   EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen    Sunpower Authorized Partner   IBC Solar   Panasonic HIT
  EnergieAnders levert SMA omvormers en monitoring     EnergieAnders levert Solaredge omvormers en optimizers  
viessmann beeldmerk ClimaLevel verwarming powered by EnergieAnders

EnergieAnders B.V.  -  Tilburg - 's-Hertogenbosch - Oostkapelle - Papendrecht  -  KvK: 57943141  -  tel. 085 877 1822  -  info@energieanders.nl