login

uw bestellingen     contact     over ons  

Offerte Aanvragen bij een Zonnekeur Installateur?

Bij EnergieAnders bent u aan het goede adres als duurzaamheid op de lange termijn voor u belangrijk is.
Wij ontzorgen u volledig en hebben van begin af aan onze focus gelegd op kwaliteit van onze producten en dienstverlening en zijn als een van de eerste bedrijven in Nederland gecertificeerd Zonnekeur Installateur!   Offerte aanvragen bij EnergieAnders

Wat is een Zonnekeur Installateur?

Een Zonnekeur Installateur moet aan een groot aantal eisen voldoen. Deze eisen en criteria zijn verdeeld over vier hoofdgebieden:

  • vaardigheid,
  • bedrijfsvoering,
  • producten en
  • toetsing.

Vaardigheid van de Zonnekeur Installateur

Een Zonnekeur Installateur is erkend door de KviNL (voorheen SEI). De erkenning door deze onafhankelijke stichting is alleen mogelijk als een bedrijf aantoonbare bekwaamheid heeft op alle gebieden van het vak. Dit betreft de theoretische kennis over de werking van zonne-energie, de montage montage van een zonnestroominstallatie, bijvoorbeeld op een dak, het aansluiten op het lichtnet of waterleiding en het technische rendement van een zonn-energie-installatie. De examens die noodzakelijk zijn voor de erkenning door KviNL worden afgenomen door exameninstituut CITO.


Bedrijfsvoering

Een Zonnekeur Installateur houdt zich aan de geldende normen en voorschriften. Hieronder vallen niet alleen alle technische normen en voorschriften, maar ook die op het gebied van de veiligheid van de opgeleverde installatie. Ook wordt een degelijke administratie bijgehouden van de opgeleverde installaties, zodat eventuele problemen later goed te herleiden zijn naar de opgeleverde installatie.
Klanten ontvangen altijd een opleverformulier met daarin onder andere alle relevante garantiebepalingen.

Producten

Een Zonnekeur Installateur levert producten van aantoonbare kwaliteit. De kwaliteit van zijn producten is door uniforme productspecificaties vergelijkbaar en toetsbaar en hij biedt minimaal 5 jaar garantie op de geleverde materialen. Op de werkzaamheden van de installateur is de garantie conform de bepalingen van UNETO-VNI (18 maanden op het werk en 3 jaar op de capaciteit).
EnergieAnders geeft 5 jaar garantie op de eigen werkzaamheden en werkt samen met leveranciers die tot 30 jaar productgarantie geven.

Toetsing

De betrouwbaarheid van Zonnekeur certificering is geborgd middels regelmatige toetsing van de certificaathouder.
Elke twee jaar wordt een administratieve controle uitgevoerd en elke twee jaar is er een controle van een gerealiseerde installatie.
Deze controles lopen om en om, zodat elk jaar tenminste één aspect van het bedrijf wordt getoetst.

Tags: Zonnekeur Installateur offerte zonnekeur keurmerk zonnepanelen

EnergieAnders Sinds 2009 EnergieAnders - zonnepanelen - zonneboilers - warmtepompen - accusystemen - laadpalen - energieadvies Zonnekeur Installateur      
EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen   EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen    Sunpower Authorized Partner   IBC Solar    
  EnergieAnders levert SMA omvormers en monitoring     EnergieAnders levert Solaredge omvormers en optimizers  
viessmann beeldmerk ClimaLevel verwarming powered by EnergieAnders

EnergieAnders B.V.  -  Tilburg - 's-Hertogenbosch - Oostkapelle - Papendrecht  -  KvK: 57943141  -  tel. 085 877 1822  -  info@energieanders.nl