login

uw bestellingen     contact     over ons  

EnergieAnders biedt een scala aan produkten en diensten waarmee u op een zo economische wijze invulling kunt geven aan een duurzamere omgeving, zowel voor uzelf als voor uw naasten. Tegenwoordig behoort het zelf produceren van duurzame energie tot de mogelijkheden: zonnestroom met behulp van kleinschalige systemen, via coöperatieve samenwerkingsverbanden en met grote bedrijfsinstallaties. EnergieAnders levert, ontwerpt en bouwt zonnestroominstallaties in alle soorten en maten: van 1 zonnepaneel tot systemen van duizenden zonnepanelen.
Sommige producten leveren wij via deze webwinkel. U kunt veilig bestellen en betalen (we voldoen aan de PSD2 richtlijn voor betaaldienstenPSD2 richtlijn voor betaaldiensten).
Voor grotere bestellingen, projecten en diensten kunt u een offerte aanvragen. We nemen in de regel binnen een werkdag contact met u op.

Sunpower

Sunpower produceert en levert zonnepanelen met extra hoog vermogen van 320Wp tot 370Wp: een module rendement oplopend tot 22,7%. Binnenkort zijn zelfs 390 en 400Wp panelen (in standaardformaat) leverbaar! Behalve een hoog vermogen hebben deze zonnepanelen een extra hoge opbrengst (kWh per Wp) ten opzichte van andere zonnepanelen. Een perfecte oplossing wanneer U echt het maximale uit uw dak wilt halen met de betrouwbaarste zonnepanelen.

Project 0375 s Hertogenbosch BIPV 3597Wp Sunpower X20 327 400px   
Sunpower 327Wp zonnepanelen - BIPV: 3597Wp zonnestroominstallatie  

De absolute top van Sunpower is het X22-370 zonnepaneel met een rendement van 22,7%. Hiermee haalt U 45% meer vermogen (W) en 56% meer energie (kWh) uit hetzelfde oppervlak dan met een 250Wp zonnepaneel. Door hun betere eigenschappen zoals een lage temperatuurscoëfficient en geringe degradatie haalt u niet alleen vanaf dag 1 verhoudingsgewijs meer kWh van uw dak, maar neemt het verschil in opbrengst ook toe naarmate de tijd voortschrijdt.
Een fraai esthetisch kenmerk is het gebruik van backcontact zonnecellen. Deze door Sunpower geproduceerde en gepatenteerde zonnecellen hebben een egaal zwart-blauw oppervlak zonder storende metaal-lijntjes.  Een zwart zonnepaneel van Sunpower is dan ook echt volledig homogeen zwart.

Sunpower Maxeon® Zonnecellen

 


Sunpower Maxeon Zonnecellen 

De Sunpower Maxeon zonnecel is de enige zonnecel die op een vaste koperen fundering is gebouwd en amper onderhevig is aan aantasting en barsten die conventionele zonnecellen en zonnepanelen degraderen.
De Maxeon zonnecel levert constant en probleemloos energie en dat over een zeer lange levensduur.

De lage temperatuurcoëfficiënt (behoud van hoge energie bij hoge temperaturen), de betere reactie op weinig licht, geen degradatie veroorzaakt door licht en de lage degradatie in de tijd geven 9% meer kWh per Wp per jaar dat oploopt naar 36% meer energie (kWh) na 25 jaar ten opzichte van andere zonnepanelen.

Met de E20 serie, een iets ouder type zonnecel, wordt door Sunpower gebruikt in het E327 zonnepaneel. Hier bereikt Sunpower zonnepaneel toch ook nog een rendement van 20,4%.
Deze serie zonnecellen wordt door het Taiwanese BenQ toegepast in hun Sunforte zonnepanelen. Deze zonnepanelen hebben wat kortere garantie en zijn wat scherper geprijsd en soms een alternatief in toepassingen waar een hoog vermogen per vierkante meter van pas komt.

Alle zonnepanelen van Sunpower kunnen nu met elk type omvormer - met of zonder transformator - worden toegepast. De zonnepanelen hoeven niet op de omvormer geaard te worden.
Zowel stringomvormers als omvormers met optimizers zijn dus prima met Sunpower zonnepanelen te combineren.

Resultaten 1 - 6 van 6

Sunpower

levertijd 1~2 weken

Sunpower E20-327

327 Wp mono zonnepaneel van Sunpower

Sunpower X21-335 full black

335 Wp geheel zwart monokristallijn zonnepaneel van Sunpower

levertijd 1 week

Sunpower X21-345

345 Wp monokristallijn zonnepaneel van Sunpower

levertijd 1 week

Sunpower X22-360

360 Wp monokristallijn zonnepaneel van Sunpower

levertijd 1 week

Sunpower X22-370

370 Wp monokristallijn zonnepaneel van Sunpower: de ...

levertijd 1 week

Sunpower X21-350 full black

350 Wp geheel zwart monokristallijn zonnepaneel van Sunpower

EnergieAnders Sinds 2009 EnergieAnders - zonnepanelen - zonneboilers - warmtepompen - accusystemen - laadpalen - energieadvies Zonnekeur Installateur      
EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen   EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen    Sunpower Authorized Partner   IBC Solar    
  EnergieAnders levert SMA omvormers en monitoring     EnergieAnders levert Solaredge omvormers en optimizers  
viessmann beeldmerk ClimaLevel verwarming powered by EnergieAnders

EnergieAnders B.V.  -  Tilburg - 's-Hertogenbosch - Oostkapelle - Papendrecht  -  KvK: 57943141  -  tel. 085 877 1822  -  info@energieanders.nl