login

uw bestellingen     contact     over ons  

EnergieAnders biedt een scala aan produkten en diensten waarmee u op een zo economische wijze invulling kunt geven aan een duurzamere omgeving, zowel voor uzelf als voor uw naasten. Tegenwoordig behoort het zelf produceren van duurzame energie tot de mogelijkheden: zonnestroom met behulp van kleinschalige systemen, via coöperatieve samenwerkingsverbanden en met grote bedrijfsinstallaties. EnergieAnders levert, ontwerpt en bouwt zonnestroominstallaties in alle soorten en maten: van 1 zonnepaneel tot systemen van duizenden zonnepanelen.
Sommige producten leveren wij via deze webwinkel. U kunt veilig bestellen en betalen (we voldoen aan de PSD2 richtlijn voor betaaldienstenPSD2 richtlijn voor betaaldiensten).
Voor grotere bestellingen, projecten en diensten kunt u een offerte aanvragen. We nemen in de regel binnen een werkdag contact met u op.

Er zijn vele producenten van zonnepanelen en nog heel veel meer merken. Sommige producenten kiezen ervoor om ook onder eigen naam zonnepanelen te verkopen. Er zijn ook veel productiebdrijven van zonnepanelen die hun zonnepanelen onder andere merknamen verkopen of leveren aan bedrijven die ervoor gekozen hebben niet zelf te investeren in de productie van zonnepanelen. Wij hebben er bij EnergieAnders voor gekozen om zonnepanelen te leveren van bedrijven die zelf zonnepanelen produceren. Daarnaast is de financiële stabiliteit van deze producenten een belangrijk criterium. De lange garanties (10 tot wel 30 jaar) moeten ook gestand kunnen worden gedaan. Een derde belangrijk selectiecriterium is dat de producent een Europese vestiging moet hebben. Hiermee zijn de garanties volgens de Europese wetten en regelgeving zekergesteld. Van deze producenten kijken wij naar de kwaliteit van de geleverde zonnepanelen en bepalen daarmee de laatste selectie.

Wij zien dat steeds meer particulieren en bedrijven op eenzelfde manier naar zonnepanelen kijken en op basis van kwaliteit en duurzaamheid hun keuze willen maken. De adviseurs van EnergieAnders helpen u graag met het vergelijken van de verschillende merken en types zonnepanelen, zodat u tot een afgewogen keuze kunt komen.

Merken Zonnepanelen

EnergieAnders Sinds 2009 EnergieAnders - zonnepanelen - zonneboilers - warmtepompen - accusystemen - laadpalen - energieadvies Zonnekeur Installateur      
EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen   EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen    Sunpower Authorized Partner   IBC Solar    
  EnergieAnders levert SMA omvormers en monitoring     EnergieAnders levert Solaredge omvormers en optimizers  
viessmann beeldmerk ClimaLevel verwarming powered by EnergieAnders

EnergieAnders B.V.  -  Tilburg - 's-Hertogenbosch - Oostkapelle - Papendrecht  -  KvK: 57943141  -  tel. 085 877 1822  -  info@energieanders.nl