login

uw bestellingen     contact     over ons  

EnergieAnders biedt een scala aan produkten en diensten waarmee u op een zo economische wijze invulling kunt geven aan een duurzamere omgeving, zowel voor uzelf als voor uw naasten. Tegenwoordig behoort het zelf produceren van duurzame energie tot de mogelijkheden: zonnestroom met behulp van kleinschalige systemen, via coöperatieve samenwerkingsverbanden en met grote bedrijfsinstallaties. EnergieAnders levert, ontwerpt en bouwt zonnestroominstallaties in alle soorten en maten: van 1 zonnepaneel tot systemen van duizenden zonnepanelen.
Sommige producten leveren wij via deze webwinkel. U kunt veilig bestellen en betalen (we voldoen aan de PSD2 richtlijn voor betaaldienstenPSD2 richtlijn voor betaaldiensten).
Voor grotere bestellingen, projecten en diensten kunt u een offerte aanvragen. We nemen in de regel binnen een werkdag contact met u op.

Hoogwaardige Zonne-energiesystemen van Solarwatt

Solarwatt is een Duitse producent van zonnepanelen en is gelieerd aan het automobielbedrijf BMW. Solarwatt ontwikkelt, produceert en levert eersteklas zonne-energiesystemen die geschikt zijn voor alle klimaten. Zo ook voor het wisselvallige Nederlandse klimaat. 

Topkwaliteit Zonnepanelen

Alle Solarwatt zonnepanelen worden op hoogwaardige wijze geproduceerd in Duitsland. Er wordt nauw samengewerkt met gerenommeerde onderzoeksinstituten zoals TÜV en Fraunhofer. Hierdoor biedt Solarwatt controleerbare kwaliteit en Europese productaansprakelijkheid en -garantie.
Het vertrouwen in de eigen producten is zo hoog, dat Solarwatt als enige in de markt maar liefst 30 jaar product- èn vermogensgarantie geeft op hun serie glas-glas panelen.
EnergieAnders Glas Glas Zonnepanelen SolarWatt

Zonnestroomsystemen: Zonne-carport en Zonne-veranda

Solarwatt heeft speciaal voor zonnedaken een zonnepaneel ontwikkeld dat aan alle wet- en regelgeving voor glazen dakconstructies voldoet. Een glazen dak moet aan zeer strikte veiligheidsvoorschriften voldoen. Ook bij extreme weersomstandigheden mogen er natuurlijk geen stukken glas uit het dak naar beneden vallen. Deze speciale zonnepanelen hebben extra dik, extra sterk glas aan de voor- en achterzijde. Daarbij zal het bij eventuele breuk nog enige tijd in het dak blijven hangen. Dit komt doordat de glazen voor- en achterzijde in verschillende richtingen scheuren. Hierdoor blijven ze als het ware in elkaar haken. Naast veilig zijn de carports en veranda's prachtig ontworpen en uitgevoerd.
EnergieAnders is door Solarwatt opgeleid en gecertificeerd om deze carport- en verandasystemen te mogen bouwen. Hierdoor kan Solarwatt ook op deze zonnedaken 30 jaar garantie op de zonnepanelen worden gegeven.

Solarwatt ZonneCarport 400  Solarwatt ZonneVeranda 400

Batterijsysteem MyReserve: dé aanvulling op zonnepanelen

Het MyReserve batterijsysteem van Solarwatt is officieel gelanceerd op de Intersolar 2015 (10 juni) door niemand minder dan Stefan Quandt. Hieruit spreekt een langetermijn visie op elektrische auto's, zonnepanelen, accusystemen en de daaraan gekoppelde meet- en regelsystemen.
Met een eigen batterijsysteem kun je meer van je eigen zonnestroom benutten, doordat een overschot lokaal wordt opgeslagen. Een overschot aan stroom wordt dus niet meteen teruggeleverd aan het elektriciteitsnet. Uw eigen batterijen zorgen hiervoor. Dit is niet alleen prettig voor uzelf, maar ook voor de beheerder van het elektriciteitsnet. De piekbelasting op het elektriciteitsnet op mooie zonnige dagen wordt zo minder groot.

Met MyReserve kan 4,4 kWh tot 11 kWh worden opgeslagen in 1 of 2 batterijmodules. MyReserve heeft een accurendement van 99% en bereikt een totale (roundtrip) efficiëncy van maar liefst 93% voor de gehele oplaad- en ontlaadcyclus. Deze hoge efficiëncy wordt bereikt, doordat het batterijsysteem tussen de zonnepanelen en de omvormer wordt geplaatst. Een bijkomend voordeel is dat de Myreserve hierdoor geheel merkonafhankelijk kan worden ingezet. Alle typen zonnepanelen en omvormers van bestaande zonnestroominstallaties op basis van Solarwatt en alle andere merken kunnen nu voorzien worden van dit batterijsysteem. Myreserve kan dus bij alle bestaande en nieuwe zonnestroominstallaties worden geplaatst.

MyReserve Batterijsysteem Solarwatt 800MyReserve is een van de eerste batterijsystemen die voldoet aan nieuwe veiliheidseisen voor lithium-ion batterijen. Instituten zoals TÜV Rheinland, CETECOM en VDE hebben gezamenlijk de "veiligheidsrichtlijnen voor stationaire li-ion batterijen" opgesteld. MyReserve is een van de eerste die de tests van CETECOm heeft doorstaan en de CETECOM veiligheidscertificaten voor het gehele systeem heeft ontvangen.
Solarwatt laat MyReserve alleen plaatsen door gekwalificeerd personeel, waardoor Solarwatt 10 jaar garantie kan bieden op MyReserve. Naar verwachting kan MyReserve meer dan 15 jaar zijn werk voor u doen.

EnergieAnders en Solarwatt

EnergieAnders is Premium Partner van Solarwatt.

Resultaten 1 - 17 van 17

Solarwatt

levertijd 2 weken

Solarwatt 60M Style Easy-In

Solarwatt Easy-In zonnepaneel voor in-dak montage (BIPV) ...

levertijd 1 week

Solarwatt 60M 275 Style PERC Monokristallijn

Solarwatt zonnepaneel met monokristallijne PERC zonnecellen ...

levertijd 1 week

Solarwatt 60M 265 Style Monokristallijn

Solarwatt zonnepaneel met monokristallijne zonnecellen ...

levertijd 1 week

Solarwatt 60P 260 Glas-Glas Polykristallijn

Solarwatt zonnepaneel met polykristallijne zonnecellen ...

levertijd 1 week

Solarwatt 60P 255 Style Polykristallijn

Solarwatt zonnepaneel met polykristallijne zonnecellen ...

levertijd 1 week

Solarwatt 60P 250 Style Polykristallijn

Solarwatt zonnepaneel met polykristallijne zonnecellen ...

2 weken

SolarWatt Blue Poly 260Wp

260Wp polykristallijn paneel, made in Germany.

2 weken

Solarwatt Glas-Glas 60P 265 White

265Wp polykristallijn paneel, glas-glas met aluminium ...

levertijd 1 week

Solarwatt 60M 275 Style Monokristallijn

Solarwatt zonnepaneel met monokristallijne zonnecellen ...

levertijd 1 week

Solarwatt 60M 285 Style PERC Monokristallijn

Solarwatt zonnepaneel met monokristallijne PERC zonnecellen ...

levertijd 1 week

Solarwatt 60M 295 high power Monokristallijn

Solarwatt zonnepaneel met monokristallijne zonnecellen ...

levertijd 1 week

Solarwatt 60M 300 high power Monokristallijn

Solarwatt zonnepaneel met monokristallijne zonnecellen ...

levertijd 1 week

Solarwatt 60P 265 Style Polykristallijn

Solarwatt zonnepaneel met polykristallijne zonnecellen ...

1-2 weken

SolarWatt Blue Poly 265Wp

265Wp polykristallijn zonnepaneel, made in Germany.

levertijd 1 week

Solarwatt 60M 290 Style PERC Monokristallijn

Solarwatt zonnepaneel met monokristallijne PERC zonnecellen ...

levertijd 1 week

Solarwatt 60P 275 Glas-Glas Polykristallijn

Solarwatt zonnepaneel met polykristallijne zonnecellen ...

Solarwatt 36M (carport en veranda)

Solarwatt frameloos zonnepaneel met monokristallijne ...

EnergieAnders Sinds 2009 EnergieAnders - zonnepanelen - zonneboilers - warmtepompen - accusystemen - laadpalen - energieadvies Zonnekeur Installateur      
EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen   EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen    Sunpower Authorized Partner   IBC Solar    
  EnergieAnders levert SMA omvormers en monitoring     EnergieAnders levert Solaredge omvormers en optimizers  
viessmann beeldmerk ClimaLevel verwarming powered by EnergieAnders

EnergieAnders B.V.  -  Tilburg - 's-Hertogenbosch - Oostkapelle - Papendrecht  -  KvK: 57943141  -  tel. 085 877 1822  -  info@energieanders.nl