login

uw bestellingen     contact     over ons  

EnergieAnders biedt een scala aan produkten en diensten waarmee u op een zo economische wijze invulling kunt geven aan een duurzamere omgeving, zowel voor uzelf als voor uw naasten. Tegenwoordig behoort het zelf produceren van duurzame energie tot de mogelijkheden: zonnestroom met behulp van kleinschalige systemen, via coöperatieve samenwerkingsverbanden en met grote bedrijfsinstallaties. EnergieAnders levert, ontwerpt en bouwt zonnestroominstallaties in alle soorten en maten: van 1 zonnepaneel tot systemen van duizenden zonnepanelen.
Sommige producten leveren wij via deze webwinkel. U kunt veilig bestellen en betalen (we voldoen aan de PSD2 richtlijn voor betaaldienstenPSD2 richtlijn voor betaaldiensten).
Voor grotere bestellingen, projecten en diensten kunt u een offerte aanvragen. We nemen in de regel binnen een werkdag contact met u op.

Dunnefilm zonnepanelen

Zonnepanelen met dunnefilm zonnecellen zijn donkerrood, donkerbruin of geheel zwart van kleur. Er zijn inmiddels vele technieken op de markt en afhankelijk van het materiaal waar ze van gemaakt zijn, zoals CdTe, CIS, CIGS en ook amorf silicium zijn ze verschillend geprijsd en hebben ze een wisselend rendement dat voorlopig nog ruim onder dat van kristallijn silicium zonnecellen ligt. Dankzij hun beperkte materiaalverbruik en lage prijs zijn ze geliefd in projecten waarbij extreem grote oppervlakken kunnen worden bedekt. Ze hebben een lage efficiëntiefactor in fel zonlicht, maar bieden wat voordelen bij weinig en diffuus licht. Doordat ze minder gevoelig zijn voor temperatuursschommelingen, worden ze ook vaak toegepast in streken waar de zon fel schijnt en het vaak erg warm is. Ook worden ze toegepast bij projecten waar een strak uiterlijk belangrijker is dan de energieopbrengst.

 

Design

Wanneer U de standaard kleurstelling van zonnepanelen niet mooi vindt kunt u kiezen voor een geheel zwarte of zelfs rode uitvoering.

Heeft U een pyramide-dak en wilt u dit maximaal uitnutten, dan zijn driehoekige panelen een interessante optie.

Ook zonnepanelen zonder frame hebben hun toepassing: in de kassenbouw, onder architectuur maar ook bij een zeer kleine hellingshoek van het dak en het zonnestroomsysteem toch onderhoudsvrij moet zijn.

Zwart en Design

1 week

LG LG300N1K-G4 Black, monokristallijn zonnepaneel

Topkwaliteit zonnepaneel, LG, 300Wp monokristallijn, ...

levertijd 1 week

Solarwatt 60M 275 Style Monokristallijn

Solarwatt zonnepaneel met monokristallijne zonnecellen ...

levertijd 1 week

Solarwatt 60M 285 Style PERC Monokristallijn

Solarwatt zonnepaneel met monokristallijne PERC zonnecellen ...

levertijd 1 week

Solarwatt 60P 265 Style Polykristallijn

Solarwatt zonnepaneel met polykristallijne zonnecellen ...

levertijd 1 week

Solarwatt 60M 290 Style PERC Monokristallijn

Solarwatt zonnepaneel met monokristallijne PERC zonnecellen ...

levertijd 1 week

Sunpower X21-350 full black

350 Wp geheel zwart monokristallijn zonnepaneel van Sunpower

2 weken

Avancis Powermax 3.5 145

145 Wp Avancis Powermax 3.5 dunne film, egaal zwart en ...

14 dagen

Trienergia zwart paneel 290~320Wp

Rechthoekig 60 cels zwart zonnepaneel van Trienergia

3-5d.gif

Peimar SG310M (FB)

310 Wp mono full black van de Italiaanse fabrikant Peimar

Pagina 2 van 2
EnergieAnders Sinds 2009 EnergieAnders - zonnepanelen - zonneboilers - warmtepompen - accusystemen - laadpalen - energieadvies Zonnekeur Installateur      
EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen   EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen    Sunpower Authorized Partner   IBC Solar    
  EnergieAnders levert SMA omvormers en monitoring     EnergieAnders levert Solaredge omvormers en optimizers  
viessmann beeldmerk ClimaLevel verwarming powered by EnergieAnders

EnergieAnders B.V.  -  Tilburg - 's-Hertogenbosch - Oostkapelle - Papendrecht  -  KvK: 57943141  -  tel. 085 877 1822  -  info@energieanders.nl