Solarwatt

noimage

Solarwatt is een Duitse producent die al meer dan twintig jaar lang hoogwaardige zonnepanelen in Dresden produceert.
Solarwatt garandeert dat alle onderdelen die ze leveren van hoge kwaliteit zijn. De zonnepanelen krijgen tot 30 jaar productgarantie èn vermogensgarantie mee en ook de door hen geleverde omvormers en montagematerialen zijn top!

EnergieAnders Glas Glas Zonnepanelen SolarWatt 

Met de complete systemen van Solarwatt, krijg je een op maat gesneden pakket oplossing van de marktleider in de zonne-industrie. De verschillende componenten, de zonnepanelen en het montagesysteem, sluiten naadloos op elkaar aan. Deze pakketten zijn beschikbaar voor platte of hellende daken, of als een geïntegreerde in-daksysteem.

Ook levert Solarwatt complete energieoplossingen voor consumenten en bedrijven. Uniek daarbij is dat de zonnepanelen, omvormer, de opslag (accu) en het energiemanagement één geïntegreerd systeem vormen.

Samen met BMW i
Solarwatt is gelieerd aan BMW. Samen met BMW i – de elektrische tak van het vermaarde automerk – biedt Solarwatt we het energiesysteem ook aan als carport of veranda voor elektrische auto’s als de BMW i3 en i8.
De carport kan geheel vrij staan. De veranda is aan tenminste een zijde aan een bestaand gebouw verankerd.

Solarwatt Carport bovenaanzichtSolarwatt Carport met BMWi3

Premium Partner
EnergieAnders is Premium Partner van Solarwatt. Onze monteurs zijn opgeleid om correct met de materialen van Solarwatt te kunnen werken. Ook is EnergieAnders gecertificeerd installateur voor de carport en veranda systemen van Solarwatt.

Solarwatt deelt veel informatie via social media: Facebook logo 21px Twitter logo blue 21px LinkedIn logo 21px Youtube brand stacked web 21px Instagram v051916 21px GooglePlus button 21px