login

uw bestellingen     contact     over ons  

EnergieAnders biedt een scala aan produkten waarmee u op een zo economische wijze invulling kunt geven aan een duurzamere omgeving, zowel voor uzelf als voor uw naasten. Tegenwoordig behoort het zelf produceren van energie tot de mogelijkheden: van kleinschalige stopcontact-systemen tot coöperatieve samenwerkingsverbanden en bedrijfsinstallaties. Het loont de moeite om niet alleen naar het zelf produceren te kijken, maar ook naar het besparen van energie. Immers, alle energie die niet verbruikt wordt, hoeft ook niet opgewekt te worden.

Het gepatenteerde logo-clickfit montagesysteem is ontworpen vanuit de praktijk, met de veel voorkomende problemen in het achterhoofd.

Op het dak is het altijd lastig en gevaarlijk werken. Bij de huidige montagesystemen worstelen de monteurs vaak met een veelvoud van benodigde losse onderdelen en gereedschappen op het dak.

ClickFit is een systeem waarbij de benodigde montagemiddelen en gereedschappen tot een minimum zijn teruggebracht met als gevolg dat de montagetijd verkort wordt. (tot 40% sneller dan andere systemen)

Het geheim zit in de manier van monteren van de dakhaak en de gepatenteerde klikverbinding tussen de montagerail en de dakhaak. Er is geen gereedschap of montagemateriaal nodig voor het bevestigen van de montagerail en haken.

Unieke eigenschappen van ClickFit:

  • Snelle montage, tot 40% sneller dan andere systemen.
  • De gepatenteerde haken worden bevestigd zonder montagemateriaal en gereedschap.
  • De rail wordt aan de haken bevestigd door middel van een gepatenteerde klikverbinding, dus zonder montagemateriaal en gereedschap.
  • De panelen worden op de grond voorzien van een montagehulp. Hierdoor kunnen deze aan de rail gehangen kunnen worden, zodat u twee handen vrij heeft voor de bevestiging.
  • Voor de montage van ClickFit is alleen een ratel met dop 10 en een accuboormachine nodig op het dak.
  • Het systeem is corrosiebestendig. De haken en rail zijn gefabriceerd uit aluminium, het montagemateriaal uit roestvast staal.
  • 20 jaar product garantie.
  • TÜV Rheinland gecertificeerd (ID 18404)

Prijzen voor een compleet montage systeem zijn slechts indicatief omdat dit namelijk afhankelijk is van het windgebied, de hoogte van het gebouw en het type paneel. Voor een offerte op maat neem na keuze van het montagemateriaal contact met ons op zodat wij de juiste montage-set voor U kunnen berekenen en offereren.

Resultaten 1 - 8 van 8

Clickfit

2 weken

Flatfix Landscape montage

Flatfix landscape montage voor platte daken

2 weken

Clickfit pannendak

Clickfit voor pannendaken

2 weken

Clickfit bitumen

Clickfit voor bitumen schuine daken

Verkoopprijs€ 41,18
Verkoopprijs zonder BTW€ 41,18
Bedrag BTW
2 weken

Clickfit lei daken

Clickfit voor lei daken

Verkoopprijs€ 41,18
Verkoopprijs zonder BTW€ 41,18
Bedrag BTW
2 weken

Clickfit gevel

Clickfit voor gevels

Verkoopprijs€ 41,18
Verkoopprijs zonder BTW€ 41,18
Bedrag BTW
2 weken

Clickfit golfplaat

Clickfit voor golfplaat daken

Verkoopprijs€ 41,18
Verkoopprijs zonder BTW€ 41,18
Bedrag BTW
2 weken

Clickfit staal

Clickfit voor stalen daken

Verkoopprijs€ 41,18
Verkoopprijs zonder BTW€ 41,18
Bedrag BTW
2 weken

Flatfix Eco

Flatfix Eco voor platte daken, alleen 20°, montage aan de ...

Verkoopprijs€ 60,00
Verkoopprijs zonder BTW€ 60,00
Bedrag BTW
9 jaar EnergieAnders EnergieAnders - zonnepanelen - zonneboilers - warmtepompen - accusystemen - laadpalen - energieadvies Zonnekeur Installateur  BuyRely beeldmerk   KvINL beeldmerk klein
EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen   EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen    Sunpower Authorized Partner   IBC Solar Winaico Panasonic HIT
  EnergieAnders levert SMA omvormers en monitoring EnergieAnders levert Fronius omvormers en monitoring   EnergieAnders levert Solaredge omvormers en optimizers  
viessmann beeldmerk ClimaLevel verwarming powered by EnergieAnders

EnergieAnders B.V.  -  Tilburg - 's-Hertogenbosch - Oostkapelle - Papendrecht  -  KvK: 57943141  -  tel. 085 877 1822  -  info@energieanders.nl