uw bestellingen     contact     over ons  

Clickfit

Het gepatenteerde logo-clickfit montagesysteem is ontworpen vanuit de praktijk, met de veel voorkomende problemen in het achterhoofd.

Op het dak is het altijd lastig en gevaarlijk werken. Bij de huidige montagesystemen worstelen de monteurs vaak met een veelvoud van benodigde losse onderdelen en gereedschappen op het dak.

ClickFit is een systeem waarbij de benodigde montagemiddelen en gereedschappen tot een minimum zijn teruggebracht met als gevolg dat de montagetijd verkort wordt (tot 40% sneller dan andere systemen).

Het geheim zit in de manier van monteren van de dakhaak en de gepatenteerde klikverbinding tussen de montagerail en de dakhaak. Er is geen gereedschap of montagemateriaal nodig voor het bevestigen van de montagerail en haken.

Unieke eigenschappen van ClickFit:

 • Snelle montage, tot 40% sneller dan andere systemen.
 • De gepatenteerde haken worden bevestigd zonder montagemateriaal en gereedschap.
 • De rail wordt aan de haken bevestigd door middel van een gepatenteerde klikverbinding, dus zonder montagemateriaal en gereedschap.
 • De panelen worden op de grond voorzien van een montagehulp. Hierdoor kunnen deze aan de rail gehangen kunnen worden, zodat u twee handen vrij heeft voor de bevestiging.
 • Voor de montage van ClickFit is alleen een ratel met dop 10 en een accuboormachine nodig op het dak.
 • Het systeem is corrosiebestendig. De haken en rail zijn gefabriceerd uit aluminium, het montagemateriaal uit roestvast staal.
 • 20 jaar product garantie.
 • TÜV Rheinland gecertificeerd (ID 18404)

Prijzen voor een compleet montage systeem zijn slechts indicatief omdat dit namelijk afhankelijk is van het windgebied, de hoogte van het gebouw en het type paneel. Voor een offerte op maat neem na keuze van het montagemateriaal contact met ons op zodat wij de juiste montage-set voor U kunnen berekenen en offereren.

Resultaten 1 - 1 van 1Show:     per page

  Flatfix Eco

  Flatfix Eco voor platte daken, alleen 20°, montage aan de ...

  Verkoopprijs€ 60,00
  Verkoopprijs zonder BTW€ 60,00
  Bedrag BTW
Resultaten 1 - 1 van 1Show:     per page
EnergieAnders Sinds 2009 EnergieAnders - zonnepanelen - zonneboilers - warmtepompen - accusystemen - laadpalen - energieadvies Zonnekeur Installateur      
EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen   EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen    Sunpower Authorized Partner   IBC Solar    
  EnergieAnders levert SMA omvormers en monitoring     EnergieAnders levert Solaredge omvormers en optimizers  
viessmann beeldmerk ClimaLevel verwarming powered by EnergieAnders

EnergieAnders B.V.  -  Tilburg - 's-Hertogenbosch - Oostkapelle - Papendrecht  -  KvK: 57943141  -  tel. 085 877 1822  -  info@energieanders.nl