login

uw bestellingen     contact     over ons  

Over ons

Geschreven door Harm Kiewit. Gepost in EnergieAnders

EnergieAnders is opgericht door een groepje enthousiastelingen die ook anderen met raad en daad bij wil staan in de duurzaamheidsrevolutie.
We hebben elkaar jaren geleden ontmoet en in 2009 EnergieAnders opgericht. Sindsdien hebben we honderden klanten geholpen met de keuze, installatie en certificering van hun zonnepanelen. Gaandeweg hebben we ook zonnewarmte (zonneboilers en warmtepompen) en isolatie aan onze diensten toegevoegd.

Harm KiewitJack MaasJan Willem van RijnberkKenneth VasildaRon EnergieAnders

Wij gunnen iedereen en vooral onze kinderen een goede toekomst.

Verstandig met onze hulpbronnen zoals energie omspringen, is daarbij een wezenlijk onderwerp. Met alle mooie technologische ontwikkelingen zien wij dan ook een mooie toekomst, waarbij niemand op welvaart en welzijn hoeft in te boeten terwijl toch duurzamer kan worden geleefd!

Wat bedoelen wij hiermee? Besparen is belangrijk. Energie niet gebruiken als het niet nodig is, is een wezenlijke stap Maar dit moet niet ten koste gaan van leefgenot en plezier.

Zelf je eigen zonne-energie opvangen en gebruiken is een mooie tweede stap die je gezin of bedrijf duurzamer en onafhankelijker maakt. Als bonus krijg je ook nog een kostenbesparing cadeau!

Onze visie: iedereen zelfvoorzienend!

Vanuit deze gedachte is EnergieAnders in 2009 opgericht. Wij willen het voor iedereen mogelijk maken om op een goede manier zelfstandiger te worden met energiegebruik. Hierbij horen ook de volgende aandachtspunten:

  • geen kinderarbeid
  • geen uitbuiting
  • goede arbeidsomstandigheden
  • veiligheid voor de montageteams
  • duurzaam geproduceerde componenten
  • leveranciers met een gezonde lange termijn visie
  • kwaliteit bij montage en afwerking
  • zo veel mogelijk opbrengst uit een zonne-energiesysteem halen
  • goede garanties en service (ook na vele jaren)

Met als eindresultaat een oplossing waar u en wij met recht trots op zijn. Goed, duurzaam en mooi, met een goed financieel rendement.

Ook voor overheid en bedrijven de beste oplossing!

Overheden en bedrijven hebben vaak de beschikking over enorme dakoppervlakken. Meestal zijn dit platte daken. Wij hebben ervaring met het advies en ontwerp van deze grote zonnestroominstallaties. Hierbij plaatsen wij de zonnepanelen met een montagesysteem dat in windtunnels getest is en met een minimale hoeveelheid ballast kan worden geplaatst.

Prijs en kwaliteit, zonnepanelen zijn een investering

Zijn wij het bedrijf met de laagste prijs? Onze aanpak en de genoemde aandachtspunten maken ons geen discounter. Wij zijn er van overtuigd dat wij u wel de beste, duurzaamste en op de lange termijn goedkoopste oplossing bieden. Zonnepanelen zijn een investering die op de lange termijn zijn geld moet opbrengen. Terugverdientijd en lage prijs zijn aan elkaar gekoppeld en geven in de vergelijking tussen verschillende aanbieders een scheef beeld. Beter is het te kijken naar de geboden kwaliteit, garanties en opbrengst van de zonnestroominstallatie. Een gemiddelde kWh-prijs van de zonnestroominstallatie is hierbij een goede maat. Wij leveren u goede service en een mooie installatie die ook doet wat wij hebben beloofd.

Project x Callantsoog BIPV 9090Wp RidderSolar45 

 

EnergieAnders Sinds 2009 EnergieAnders - zonnepanelen - zonneboilers - warmtepompen - accusystemen - laadpalen - energieadvies Zonnekeur Installateur      
EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen   EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen    Sunpower Authorized Partner   IBC Solar    
  EnergieAnders levert SMA omvormers en monitoring     EnergieAnders levert Solaredge omvormers en optimizers  
viessmann beeldmerk ClimaLevel verwarming powered by EnergieAnders

EnergieAnders B.V.  -  Tilburg - 's-Hertogenbosch - Oostkapelle - Papendrecht  -  KvK: 57943141  -  tel. 085 877 1822  -  info@energieanders.nl