login

uw bestellingen     contact     over ons  

EnergieAnders biedt een scala aan produkten en diensten waarmee u op een zo economische wijze invulling kunt geven aan een duurzamere omgeving, zowel voor uzelf als voor uw naasten. Tegenwoordig behoort het zelf produceren van duurzame energie tot de mogelijkheden: zonnestroom met behulp van kleinschalige systemen, via coöperatieve samenwerkingsverbanden en met grote bedrijfsinstallaties. EnergieAnders levert, ontwerpt en bouwt zonnestroominstallaties in alle soorten en maten: van 1 zonnepaneel tot systemen van duizenden zonnepanelen.
Sommige producten leveren wij via deze webwinkel. U kunt veilig bestellen en betalen (we voldoen aan de PSD2 richtlijn voor betaaldienstenPSD2 richtlijn voor betaaldiensten).
Voor grotere bestellingen, projecten en diensten kunt u een offerte aanvragen. We nemen in de regel binnen een werkdag contact met u op.

Tigo® is in 2007 opgericht door een team van technologen. Het is gevestigd in Silicon Valley.
Met expertise in halfgeleiders, vermogenselektronica en zonne-energie, heeft het Tigo-team de eerste generatie Smart Module Optimizer-technologie voor de zonnepanelen ontwikkeld.
De visie van Tigo is om gebruik te maken van geïntegreerde en achteraf aangebrachte Flex MLPE vermogenselektronica op het niveau van zonnepanelen. Uiteraard met connectiviteit en monitoring op internet.
Door samen te werken met zonnepaneel- en omvormerfabrikanten, kan Tigo zich concentreren op het TS4-modulaire platform met onder andere optimizers.
Tigo is wereldwijd actief, met name in de VS, Latijns-Amerika, het Caribisch gebied, Europa, Japan, China, Australië en het Midden-Oosten.

Tigo

Tigo TS4-A-O (per doos van 20 stuks)

Tigo zonnepaneel-optimalisatie met behulp van de TS4-A-O ...

Verkoopprijs€ 878,46
Verkoopprijs zonder BTW€ 726,00
Bedrag BTW€ 152,46
verpakking

Tigo TS4-A-O (per stuk)

Tigo zonnepaneel-optimalisatie met behulp van de TS4-A-O ...

Verkoopprijs€ 46,83
Verkoopprijs zonder BTW€ 38,70
Bedrag BTW€ 8,13

Tigo TS4-A-O (per doos van 10 stuks)

Tigo zonnepaneel-optimalisatie met behulp van de TS4-A-O ...

Verkoopprijs€ 444,07
Verkoopprijs zonder BTW€ 367,00
Bedrag BTW€ 77,07
Pagina 1 van 2
EnergieAnders Sinds 2009 EnergieAnders - zonnepanelen - zonneboilers - warmtepompen - accusystemen - laadpalen - energieadvies Zonnekeur Installateur      
EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen   EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen    Sunpower Authorized Partner   IBC Solar    
  EnergieAnders levert SMA omvormers en monitoring     EnergieAnders levert Solaredge omvormers en optimizers  
viessmann beeldmerk ClimaLevel verwarming powered by EnergieAnders

EnergieAnders B.V.  -  Tilburg - 's-Hertogenbosch - Oostkapelle - Papendrecht  -  KvK: 57943141  -  tel. 085 877 1822  -  info@energieanders.nl