login

uw bestellingen     contact     over ons  

Veilig betalen middels PSD2

Geschreven door Harm Kiewit. Gepost in EnergieAnders

Bij EnergieAnders kunt u goederen en diensten bestellen en betalen via onze website (webwinkel). Ook kunt u grotere bestellingen, projecten en complexe diensten bij ons aanvragen en laten uitwerken. Kleinere bestellingen die u direct via onze webwinkel regelt, betaalt u direct via onze website. Deze betalingen worden afgehandeld door Mollie. Mollie is een betalingsdienstverlener (PSP of Payment Service Provider) die ervoor zorgt dat uw betaling op een veilige manier wordt afgehandeld. Het betalingsplatform van Mollie voldoet dan ook geheel aan de nieuwste Europese richtlijn voor betaaldiensten: PSD2.

Wat is PSD2?

De Revised Payment Services Directive (PSD2PSD2) van de Europese Unie heeft als doel om sneller, handiger en veiliger betalingsverkeer mogelijk te maken binnen de Europese Economische Ruimte (EER). PSD2 is op 13 januari 2018 in werking getreden. Een van de belangrijkste bepalingen van PSD2PSD2 is ‘strong customer authentication’ (SCA). Deze "sterke klantidentificatie" houdt in dat met twee onafhankelijke factoren wordt gewerkt om iemand bij een betaling te identificeren. Deze twee-factor-authenticatie (2FA) is verplicht voor alle online betalingen binnen de EER. Er moeten altijd twee factoren uit de volgende drie worden gebruikt bij een online betaling: iets dat je hebt, weet of bent.
Iets dat je hebt, is bijvoorbeeld een pasje of een telefoon.
Iets dat je weet, is bijvoorbeeld een wachtwoord of pin.
Iets dat je bent, is bijvoorbeeld een vingerafdruk.
Je kunt dus betalen met behulp van een pincode en een verificatiecode die je via je telefoon hebt ontvangen, of met een wachtwoord en gescande vingerafdruk..

Om alle partijen tijd te geven deze nieuwe richtlijn in te voeren, is een overgangsperiode tot 31 december 2020 afgesproken.
Vanaf 31 december 2020 is in Europa de Herziene Richtlijn voor Betaaldiensten - PSD2 - verplicht.
Betalingen via de webwinkel van EnergieAnders voldoen volledig aan PSD2.

Online betalen

De online betalingen van EnergieAnders.nl worden via het betalingsplatform van MollieMollie afgehandeld.
Mollie zorgt er dan ook voor dat de communicatie tussen onze webwinkel en uw bank veilig en correct wordt uitgevoerd.
Het betalingsplatform van Mollie voldoet volledig aan PSD2PSD2.

Betalen middels een offerte en factuur

Bij grotere bestellingen, projecten en diensten ontvangt u van ons een offerte. Na akkoord leveren wij u de overeengekomen producten en/of diensten en ontvangt u van ons een factuur. Deze factuur kunt u voldoen met een bankoverschrijving of via een betaal-link. Bij een bankoverschrijving zorgt uw bank voor de veilige afhandeling van uw betaling. Als wij u een betaallink sturen, kunt u de betaling via het platform van Mollie uitvoeren.

Heeft u vragen over betalen aan of uw betaling aan EnergieAnders?

U kunt ons bellen (085 877 1822) of een bericht sturenbericht sturen.

EnergieAnders Sinds 2009 EnergieAnders - zonnepanelen - zonneboilers - warmtepompen - accusystemen - laadpalen - energieadvies Zonnekeur Installateur      
EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen   EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen    Sunpower Authorized Partner   IBC Solar    
  EnergieAnders levert SMA omvormers en monitoring     EnergieAnders levert Solaredge omvormers en optimizers  
viessmann beeldmerk ClimaLevel verwarming powered by EnergieAnders

EnergieAnders B.V.  -  Tilburg - 's-Hertogenbosch - Oostkapelle - Papendrecht  -  KvK: 57943141  -  tel. 085 877 1822  -  info@energieanders.nl