login

uw bestellingen     contact     over ons  

Asbest eraf, Zonnepanelen erop!

Geschreven door Harm Kiewit. Gepost in Zonnepanelen

De subsidieregeling "asbest eraf, zonnepanelen erop" wordt naar verwachting in juli 2013 opengesteld in de provincie Zuid-Holland. De provincie wil stimuleren dat asbestdaken op landbouwbedrijfsgebouwen worden gesaneerd. Voorwaarde voor subsidie is wel dat sanering wordt gecombineerd met het aanleggen van zonnepanelen op deze daken.

Lees verder op: zuid-holland.nlzuid-holland.nl

Clickfit BDA/KIWA gecertificeerd

Geschreven door Ron de Waard. Gepost in Zonnepanelen

Het ClickFit montagesysteem voor zonnepanelen is vanaf augustus 2013 gecertificeerd volgens de strenge eisen voor de montage van zonnepanelen op daken bij het vooraanstaande Nederlandse instituut BDA/KIWA.

De testen die door BDA/KIWA zijn uitgevoerd zijn o.a. de regenbestendigheid, sneeuwbelasting en windbelasting op een PV systeem dat is gemonteerd op het ClickFit montagesysteem. Naast statische berekeningen zijn er praktijktesten uitgevoerd in een gecontroleerde testfaciliteit. Er zijn tevens inspecties uitgevoerd op geïnstalleerde systemen waarvan enkele systemen al langer dan 8 jaar in gebruik zijn. ClickFit is getoetst aan de hand van o.a. de NEN7250 "Zonne-energiesystemen - Integratie in daken en gevels - Bouwkundige aspecten"en het Nederlandse bouwbesluit.

EnergieAnders is ingeschreven bij SEI - erkenningsregister EVI

Geschreven door Harm Kiewit. Gepost in Zonnestroom

EnergieAnders is ingeschreven in het erkenningsregister van SEI.

Deze SEI erkenning krachtens de EVI 2004 voor het vakdiscipline zonnestroom (pv) is een beloning voor het team van EnergieAnders.
Het toont aan dat onze inspanningen om onze vakkennis, kwaliteit en veiligheid te onderhouden en waar nodig te verbeteren belangrijke kernwaarden zijn van het bedrijf.

2013-08  SEI - Bewijs van Inschrijving klein

energieanders-is-gecertificeerd-zonnekeur-installateur

Geschreven door Harm Kiewit. Gepost in Zonnepanelen

Deze certificering door de Stichting Duurzame-energieprestatiekeur, in samenwerking met Holland Solar en UNeto-VNI op het gebied van zonnestroomtoepassingen is een beloning voor het team van EnergieAnders.
Het toont aan dat onze inspanningen om onze vakkennis, kwaliteit en veiligheid te onderhouden en waar nodig te verbeteren belangrijke kernwaarden zijn van het bedrijf.

In 2014, 2015, 2016 en 2017 is het certificaat van EnergieAnders hernieuwd!

2013-10 Certificaat Zonnekeur Installateur

EnergieAnders over zonnepanelen en subsidie op tv - RTLZ Ondernemerszaken

Geschreven door Harm Kiewit. Gepost in Zonnestroom

 

EnergieAnders over zonnepanelen en subsidie op tv - RTL-Z Ondernemerszaken

Voor ondernemers zijn zonnepanelen een goede investering met een uitstekend, voorspelbaar rendement. Afhankelijk van de situatie kan met 10 tot 15% rendement worden gerekend, zodat een zonnestroominstallatie zich al na 5 tot 7 jaar heeft terugverdiend. Dit is het geval bij kleine en middelgrote bedrijven met een elektriciteitsverbruik tot 50.000 kWh per jaar. Voor bedrijven met een groter stroomverbruik en een grootverbruikersaansluiting maakt de SDE+ regeling van de overheid een investering in zonnepanelen uitermate rendabel.

Wilt u ook zonnepanelen? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend advies.Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Een goed initiatief in Tilburg!

Geschreven door Harm Kiewit. Gepost in Zonnepanelen

In Tilburg worden vele duurzame stadsinitiatieven gestart. Het promoten van zonne-energie wordt door ons bij EnergieAnders van harte toegejuicht! Om dit initiatief met nog meer kracht te promoten, hebben wij voor onze Tilburgse stadsgenoten natuurlijk ook een passend aanbod.

Over ons

Geschreven door Harm Kiewit. Gepost in EnergieAnders

EnergieAnders is opgericht door een groepje enthousiastelingen die ook anderen met raad en daad bij wil staan in de duurzaamheidsrevolutie.
We hebben elkaar jaren geleden ontmoet en in 2009 EnergieAnders opgericht. Sindsdien hebben we honderden klanten geholpen met de keuze, installatie en certificering van hun zonnepanelen. Gaandeweg hebben we ook zonnewarmte (zonneboilers en warmtepompen) en isolatie aan onze diensten toegevoegd.

Harm KiewitJack MaasJan Willem van RijnberkKenneth VasildaRon EnergieAnders

Wij gunnen iedereen en vooral onze kinderen een goede toekomst.

Verstandig met onze hulpbronnen zoals energie omspringen, is daarbij een wezenlijk onderwerp. Met alle mooie technologische ontwikkelingen zien wij dan ook een mooie toekomst, waarbij niemand op welvaart en welzijn hoeft in te boeten terwijl toch duurzamer kan worden geleefd!

Wat bedoelen wij hiermee? Besparen is belangrijk. Energie niet gebruiken als het niet nodig is, is een wezenlijke stap Maar dit moet niet ten koste gaan van leefgenot en plezier.

Zelf je eigen zonne-energie opvangen en gebruiken is een mooie tweede stap die je gezin of bedrijf duurzamer en onafhankelijker maakt. Als bonus krijg je ook nog een kostenbesparing cadeau!

Onze visie: iedereen zelfvoorzienend!

Vanuit deze gedachte is EnergieAnders in 2009 opgericht. Wij willen het voor iedereen mogelijk maken om op een goede manier zelfstandiger te worden met energiegebruik. Hierbij horen ook de volgende aandachtspunten:

  • geen kinderarbeid
  • geen uitbuiting
  • goede arbeidsomstandigheden
  • veiligheid voor de montageteams
  • duurzaam geproduceerde componenten
  • leveranciers met een gezonde lange termijn visie
  • kwaliteit bij montage en afwerking
  • zo veel mogelijk opbrengst uit een zonne-energiesysteem halen
  • goede garanties en service (ook na vele jaren)

Met als eindresultaat een oplossing waar u en wij met recht trots op zijn. Goed, duurzaam en mooi, met een goed financieel rendement.

Ook voor overheid en bedrijven de beste oplossing!

Overheden en bedrijven hebben vaak de beschikking over enorme dakoppervlakken. Meestal zijn dit platte daken. Wij hebben ervaring met het advies en ontwerp van deze grote zonnestroominstallaties. Hierbij plaatsen wij de zonnepanelen met een montagesysteem dat in windtunnels getest is en met een minimale hoeveelheid ballast kan worden geplaatst.

Prijs en kwaliteit, zonnepanelen zijn een investering

Zijn wij het bedrijf met de laagste prijs? Onze aanpak en de genoemde aandachtspunten maken ons geen discounter. Wij zijn er van overtuigd dat wij u wel de beste, duurzaamste en op de lange termijn goedkoopste oplossing bieden. Zonnepanelen zijn een investering die op de lange termijn zijn geld moet opbrengen. Terugverdientijd en lage prijs zijn aan elkaar gekoppeld en geven in de vergelijking tussen verschillende aanbieders een scheef beeld. Beter is het te kijken naar de geboden kwaliteit, garanties en opbrengst van de zonnestroominstallatie. Een gemiddelde kWh-prijs van de zonnestroominstallatie is hierbij een goede maat. Wij leveren u goede service en een mooie installatie die ook doet wat wij hebben beloofd.

Project x Callantsoog BIPV 9090Wp RidderSolar45 

 

EnergieAnders over zonnepanelen voor particulieren op tv - RTL-4-5 LifestyleXperience

Geschreven door Harm Kiewit. Gepost in EnergieAnders

 

EnergieAnders over zonnepanelen voor particulieren op tv - RTL-4-5 LifestyleXperience

Voor particulieren zijn zonnepanelen een goede investering met een uitstekend rendement. Afhankelijk van de situatie kan met 8% tot 15% rendement worden gerekend, zodat een installatie zich al na 7 tot 9 jaar heeft terugverdiend. Dit is het geval bij particulieren die een schuin of plat dak beschikbaar hebben om zonnepanelen op te monteren.

Wilt u ook zonnepanelen? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend advies.Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Het belang van goed montagemateriaal

Geschreven door Harm Kiewit. Gepost in EnergieAnders

Zo nu en dan waaien er berichten over van gerenommeerde organisaties die stellen dat zonnepanelen in Nederland niet goed zouden worden geïnstalleerd. Dat zal ook vast wel eens voorkomen, getuige de trieste foto's van een enkele beschadigde installatie na een storm. Voor zover ik kan zien aan die foto's, is het dan veroorzaakt door een onjuiste toepassing van de montagematerialen: meestal dus een gevalletje "goedkoop is duurkoop". Dit Nederlandse gezegde is al heel oud en ook van toepassing in de wereld van zonnepanelen. SolarConstruct-Dakhaak
Dit is een van de redenen dat het Zonnekeur InstallateurZonnekeur Installateur certificaat een belangrijk besliscriterium zou moeten zijn voor iedereen die zonnepanelen overweegt. Bij een Zonnekeur Installateur, zoals EnergieAnders weet je dat de mensen de juiste opleiding en diploma's hebben en dat kwaliteit hoog in het vaandel staat.
EnergieAnders Sinds 2009 EnergieAnders - zonnepanelen - zonneboilers - warmtepompen - accusystemen - laadpalen - energieadvies Zonnekeur Installateur      
EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen   EnergieAnders is Solarwatt Premium Partner en levert zonnepanelen, omvormers en accusystemen    Sunpower Authorized Partner   IBC Solar   Panasonic HIT
  EnergieAnders levert SMA omvormers en monitoring     EnergieAnders levert Solaredge omvormers en optimizers  
viessmann beeldmerk ClimaLevel verwarming powered by EnergieAnders

EnergieAnders B.V.  -  Tilburg - 's-Hertogenbosch - Oostkapelle - Papendrecht  -  KvK: 57943141  -  tel. 085 877 1822  -  info@energieanders.nl